Στις 15:00 το "κιτρινόμαυρο" φιλικό στο Ηράκλειο στη μνήμη του Θέμη Γύπαρη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

themis1Ένα φιλικό παιχνίδι, διαφορετικό από τα άλλα, θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Με πρωτοβουλία του προπονητή Αντώνη Μισαργόπουλου αλλά και άλλων φίλων της Ένωσης, θα “κοντραριστούν” εντός αγωνιστικού χώρου οι παλαίμαχοι του τοπικού ΠΟΑ με ομάδα φιλάθλων της ΑΕΚ, την οποία θα ενισχύσουν με την παρουσία τους και ο Βασίλης Δημητριάδης με τον Μιχάλη Παυλή. Ο αγώνας θα γίνει στη μνήμη του φιλάθλου της Ένωσης Θέμη Γύπαρη, ο οποίος πριν έναν περίπου χρόνο έφυγε από τη ζωή.

Τα έσοδα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση (από μπλουζάκια με μήνυμα για τον Θέμη Γύπαρη) θα δοθούν στη μοναδά μεσογειακής αναιμίας του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κρήτης. Για το λόγο αυτό, όσοι βρίσκονται στο Ηράκλειο σήμερα κι έχουν τη δυνατότητα, αξίζει να περάσουν από το γήπεδο του ΠΟΑ, στο Ατσαλένιο, για να συνδράμουν στην σημαντική αυτή προσπάθεια.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X