Tσεκάρει και τον Σιμόες για τα χαφ

Tσεκάρει και τον Σιμόες για τα χαφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

MOREIRENSE F CΗ αγορά της Πορτογαλίας μόνο ασυγκίνητη δεν αφήνει την ΑΕΚ, αφού όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το enwsi.gr οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχεουν ψηλά στη λίστα τους τον Κουστόντιο της Μπράγκα. Σύμφωνα πάντως με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ώρα των Σπορ”, εκτός απ’ τον Κουστόντιο, οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν και την περίπτωση του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Μορεϊρένσε και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Ο 25χρονος “άσος” αγωνίζεται τόσο στα χαφ, όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας και τη φετινή αγωνιστική σεζόν έχει 14 συμμετοχές και τρία γκολ. Συνολικά από το 2013, όταν πήγε στη Μορεϊρένσε έχει αγωνιστεί σε 46 ματς και έχει σκοράρει τέσσερις φορές.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Πόρτο, αλλά πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με την Παντροένσε, στην οποία έμεινε τρία χρόνια, έχοντας 95 συμμετοχές και 13 γκολ. Το 2011 πήρε μεταγραφή για τη Σάντα Κλάρα και από το 2013 αγωνίζεται στη Μορεϊρένσε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X