Ψηλά στις επιλογές ο Κουστόντιο, μετά την μεταγραφική σύσκεψη στην ΑΕΚ

Αυτός είναι ο Κουστόντιο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

coustodio-κουστοντιοΑν και καθημερινά βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, στο περιθώριο της χθεσινής χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΑΕΚ, Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλας βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά τις μεταγραφικές εξελίξεις. Όρισαν τις συντεταγμένες, συμφώνησαν στον άξονα που θα κινηθούν και όπως προκύπτει, ψηλά στις επιλογές τους για τη θέση του αμυντικού χαφ, βρίσκεται ο Πορτογάλος, Κουστόντιο.

Το enwsi.gr σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 31χρονο διεθνή μέσο, αλλά και τις αρχικές επαφές που είχε κάνει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τη διοίκηση της Μπράγκα για την απόκτηση του. Το έδαφος είναι κάτι παραπάνω από θετικό, καθώς έπειτα από την καλοκαιρινή συμφωνία για τον Μπαρμπόσα, υπάρχει καλό επίπεδο συνεννόησης. Η ΑΕΚ έχει κάνει κρούση για τον Κουστόντιο και προσπαθεί να φέρει την κατάσταση στα μέτρα της.

Δεν είναι τυχαίο πως ο πορτογαλικός Τύπος κάνει πλέον καθημερινές αναφορές στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κουστόντιο. Από την Ενωση επιβεβαιώνεται πως ο Πορτογάλος είναι παίκτης που ενδιαφέρει πολύ, τους αρέσει πολύ και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Μπράγκα. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες επιλογές για τη θέση του αμυντικού χαφ και στην ΑΕΚ θα αποφασίσουν την καλύτερη βάσει ποιότητας και κόστους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X