"Σε έξι μήνες ξαναβγάζουμε την ΑΕΚ στο φως" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

×ÑÉÓÔÏÕÃÅÍÍÉÁÔÉÊÇ ÃÉÏÑÔÇ ÔÇÓ ÐÁÅ ÁÅÊΣτο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΑΕΚ για τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους, ο Τραϊανός Δέλλας θέλησε να στείλει τις ευχές του στον κόσμο της ομάδας, αλλά και να οριοθετήσει τους στόχους πλέον της ομάδας.

“Πέρυσι τέτοια εποχή λέγαμε ότι θέλαμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το μαύρο …τούνελ που έχει μπει η ομάδα. Τώρα έχει μείνει μόνο ένα εξάμηνο. Με υπομονή και πολλή σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναβγάλουμε την ομάδα στο φως”, τόνισε αρχικά ο προπονητής της Ένωσης, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε για τον κόσμο ό, τι πιο τετριμμένο, αλλά και ό, τι πιο σημαντικό:

“Το μεγαλύτερο αγαθό απ’ όλα και πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Όταν έχουμε υγεία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και γι’ αυτό θέλω σε όλους να ευχηθώ υγεία και να είναι δίπλα στην ομάδα”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το …δώρο που περιμένει από τον Άη Βασίλη για την ΑΕΚ, ο τεχνικός του Δικεφάλου προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θα δούμε, θα δούμε…”

[youtube id=”Z1X2qEl61Y8″ width=”600″ height=”350″]
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X