Για πάντα στην ΑΕΚ ο Τόνι (VIDEO)

Για πάντα στην ΑΕΚ ο Τόνι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

savevski-σαβεβσκιΤα τελευταία χρόνια, οι παίκτες – ειδικά όσοι προέρχονται από το εξωτερικό – έρχονται και παρέρχονται από την ΑΕΚ. Ελάχιστοι έχουν καταφέρει να μείνουν στο μυαλό και να αποτελούν σημείο αναφοράς. Θέση που κατέχουν λίγοι και ξεχωριστοί, όπως ο μεγάλος Τόνι Σαβέβσκι. Μία μέρα σαν σήμερα του 1998, ο σπουδαίος Τόνι υπέγραψε την τελευταία ανανέωση συμβολαίου με την ΑΕΚ και συνέδεσε για πάντα τη ζωή του με τον δικέφαλο.

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την άφιξη του στην Ελλάδα έπειτα από εισήγηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Τόνι άλλαξε τον ρου της ιστορίας. Ο Σαβέβσκι έγινε ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές, εκείνος με τους περισσότερους τίτλους και διακρίσεις, έκανε κτήμα του τη φανέλα με το νούμερο 8, δίδαξε πως θα πρέπει να παίζεται η θέση του αριστερού χαφ (τόσο στα άκρα, όσο και ως εσωτερικός μέσος).

Το 1998, ο Τόνι είχε φτάσει ήδη σε ηλικία 35 ετών, αλλά παρέμενε χρήσιμος για την ομάδα. Η διοίκηση της ΑΕΚ είχε πετύχει την ανανέωση και είχε τυπώσει μάλιστα συλλεκτικές φανέλες με το όνομα και την υπογραφή του Τόνι για τα δέκα χρόνια. Ο Σαβέβσκι έμεινε στην ΑΕΚ για ακόμα δύο σεζόν, μέχρι να δεχθεί την πρόκληση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία το 2001. Συνολικά, έκανε 231 συμμετοχές με τα «κιτρινόμαυρα», σκοράροντας 29 φορές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”NWKZoQYSki4″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”S7plfcwop00″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X