Στην τελική ευθεία για επιθετικό στην ΑΕΚ, "ζυγίζουν" και αποφασίζουν

Σε φουλ ρυθμούς το μεταγραφικό σκάουτινγκ της ΑΕΚ εντός και εκτός συνόρων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-milovanovic-μπαγεβιτς-μιλοβανοβιτςΒρισκόμαστε στη τελική ευθεία για την απόκτηση επιθετικού στην ΑΕΚ και πλέον άπαντες κινούνται στον …αστερισμό ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει το κιτρινόμαυρο ρόστερ. ΗΑΕΚ κορυφώνει τις μεταγραφές αναζητήσεις της ,κάτι που φάνηκε και από το ταξίδι -αστραπή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε χώρα της Ευρώπης.

Το enwsi.gr σας έχει μεταφέρει ότι στην ΑΕΚ  εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δανεικού ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά, με την Ένωση πάντως να διατηρεί την οψιόν αγοράς σε περίπτωση που αποφασίσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Είναι δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν τσεκάρει πολλές περιπτώσεις οι οποίες έχουν …πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Μιλοβάνοβιτς – Μπάγεβιτς και Δέλλας έχουν περάσει από το “μικροσκόπιο” όλους τους ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και άμεσα αναμένεται να παρθεί (αν δεν έχει ήδη παρθεί) η οριστική απόφαση για τον παίκτη που θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X