Με τη δύναμη της έδρας, «λυγίζει» και τον Πανναξιακό η ΑΕΚ (20.00 LIVE, enwsi.gr)

Θέμα παγκοσμίως η ΑΕΚ, ο κόσμος της στη Νέα Φιλαδέλφεια και το enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley kosmos gynaikesΜετά από δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική υποχρέωση, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανναξιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι «κιτρινόμαυρες» του Μανώλη Ρουμελιώτη περιμένουν πως και πως αυτή την αναμέτρηση. Βλέπετε θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους, που αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά του κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο προπονητής δούλεψε το τελευταίο διάστημα με μεγάλη ένταση στις προπονήσεις και θα έχει όλες τις κοπέλες στη διάθεση του. Η ακραία της ομάδας, Στέλλα Λαγουδάκη ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τις τελευταίες δύο ημέρες ανέβασε ρυθμούς και είναι πλέον πανέτοιμη για το ματς.

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ ήρθε χθες στην Αθήνα με εξαιρετική ψυχολογία από την πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ και θέλει να ξεμπερδεύει και με την ΑΕΚ.

Είναι σαφές ότι η ΑΕΚ σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι φαβορί, ωστόσο καλείται στο γήπεδο να αποδείξει ότι μπορεί να βάλει πολύ δύσκολα στον αντίπαλο, που έχει δύο πρώην κιτρινόμαυρες στο ρόστερ του. Πρόκειται για τη Σία Τοτσίδου και την Κωνσταντίνα Πασσιά. Η πρώτη αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Ο Ρουμελιώτης ζήτησε από τις κοπέλες να πιέσουν στο σερβίς προκειμένου να χαλάσουν την υποδοχή του Πανναξιακού και να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τόσο την πασαδόρο όσο και την Τσβετάνοβα, που είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για τη ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X