Οι προβληματισμοί και οι εναλλακτικές του Δέλλα για τον αντί – Κορδέρο στο αυριανό ματς

Ο Δέλλας «θωρακίζει» τα χαφ, βάζει Μπαρμπόσα, Μάνταλο στη θέση τους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΠαραμονές του τελευταίου αγώνα της ΑΕΚ για το 2014 απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, ο Τραϊανός Δέλλας θα ήθελε να έχει λιγότερους προβληματισμούς αναφορικά με την ομάδα που θα παρατάξει στο αυριανό ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι πολλοί τραυματισμοί που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, γεμίζουν το μπλοκάκι του προπονητή με σημειώσεις,  αναφορικά στα πρόσωπα που θα μπουν στην ενδεκάδα της αυριανής αναμέτρησης.

Απέναντι στον Φωστήρα ο Δέλλας έκανε κάποιες διαφοροποιήσεις, στο αρχικό σχήμα. Είναι δεδομένο επίσης ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν δεν είχαν καλή παρουσία. Στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα συμβεί και ποιος θα είναι καταρχήν ο ποδοσφαιριστής που θα αντικαταστήσει τον Μιγκέλ Κορδέρο. Φαγιέ, Τζανετόπουλος και Ρόβας είναι οι τρεις λύσεις που υπάρχουν. Υπό την έννοια ότι ο πρώτος ξεκίνησε στο ματς της Τετάρτης, ο δεύτερος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο και κατά γενική ομολογία  είχε εξαιρετική παρουσία και ο τρίτος έχει περισσότερη εμπειρία από τους δύο προηγούμενους.

Ο Ρόβας μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί μπακ στο ματς με την ομάδα του Ταύρου, ωστόσο πλέον υπάρχει ο Νίκος Γεωργέας που βρίσκεται στην αποστολή, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να αγωνιστεί στη θέση του τραυματία Μπακάκη. Αν όμως ο Δέλλας προτιμήσει και πάλι τον Ρόβα για δεξιά, τότε οι λύσεις που έχει για τη μεσαία γραμμή μειώνονται. Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας, θα γνωρίζουμε τις οριστικές αποφάσεις του προπονητή.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X