Ο Ανατολιωτάκης ψάχνει να βρει που πήγαν οι 160.000 ευρώ της ΠΑΕ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anatoliotakisΤο τελευταίο διάστημα ο εν δυνάμει πρόεδρος της Ερασιτεχνικής έχει κάνει “φύλλο και φτερό” όλα τα οικονομικά της Ερασιτεχνικής, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχουν βιώσιμες λύσεις για τα χρέη και τις οφειλές που υπάρχουν. Τις τελευταίες ώρες βγήκε στην επιφάνεια ένα ποσό 160.000 ευρώ που δόθηκε από την ΠΑΕ και τα οποία δεν φαίνονται πουθενά και ουδείς γνωρίζει πως αξιοποιήθηκαν αφού δεν υπάρχουν παραστατικά.

Για αυτό το θέμα μίλησε ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης που ξεκαθάρισε ότι την επόμενη εβδομάδα ο Αλέξης Αλεξίου θα του εμφανίσει όλα τα στοιχεία για να επιβεβαιωθεί που πήγαν τελικά αυτά τα χρήματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην “Ώρα των Σπορ”

“Προσπαθούμε  και παλεύουμε καθημερινά με ένα βουνό από προβλήματα. Όσον αφορά τα έσοδα από την ΠΑΕ είχε σήμερα μια επικοινωνία με τον Αλέξη Αλεξίου και τον ρώτησα για το θέμα. Μου υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε πως θα φέρει στοιχεία την επόμενη εβδομάδα που επιβεβαιώνουν που πήγαν αυτά τα χρήματα. Όλο αυτό το διάστημα δεν φαίνονται πουθενά. Δεν υπάρχουν τίποτα στα γραφεία. Ούτε καταστάσεις, ούτε μητρώο, ούτε γραμματέας, υπολογιστές ή κάποιος ταμίας να ασχολείται με αυτό το θέμα. Δεν ξέρουμε αν και που τα έχει καταχωρήσει”.

Όσον αφορά για τις συμπληρωματικές εκλογές ο κ. Ανατολιωτάκης επισήμανε: “Για να πάμε εκεί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε. Πρέπει να δούμε τι έσοδα έχουμε και πως θα πορευτούμε για να αναλάβω. Δεν θέλω να φτάσω στο κατάντημα να υπόσχομαι και να με κυνηγάνε. Έχω απευθυνθεί σε διάφορους για να έχουμε μια στήριξη. Ακόμα και στον Παππά. Υπάρχει μια σκέψη για να πάμε σε λύση πρωτοδικείου έτσι ώστε αυτός που θα αναλάβει την προεδρία να μην έχει και το βάρος των χρεών. Πρέπει όμως να πάρω το οκ από τον Μελισσανίδη και τον Αγγελόπουλο για αυτό το θέμα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X