Σε επαφές με τη Μπράγκα για τον Κουστόντιο

Σε επαφές με τη Μπράγκα για τον Κουστόντιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

coustodio1-κουστοντιοΗ ΑΕΚ έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στις μεταγραφές που θα κάνει από εδώ και πέρα, έχοντας ορίζοντα την ομάδα που θα πρωταγωνιστεί από την επόμενη κιόλας σεζόν. Υπό αυτό το πρίσμα, η Ενωση στοχεύει σε τοπ επιλογές, όπως είναι ο Κουστόντιο. Το enwsi.gr σας αποκάλυψε χθες την περίπτωση του 31χρονου διεθνή Πορτογάλου χαφ, για τον οποίο αξιόπιστες πηγές ανέφεραν πως υπάρχει ήδη ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ανάμεσα στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τη Μπράγκα, την ομάδα όπου ανήκει ο Κουστόντιο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει καλή σχέση με τους Πορτογάλους από το παρελθόν, αλλά και τη μεταγραφή του Μπαρμπόσα το περασμένο καλοκαίρι. Ο Κουστόντιο μπορεί να είναι βασικό στέλεχος και αρχηγός της ομάδας, αλλά η Μπράγκα ανήκει στις ομάδες που πουλά. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ήδη έχει ξεκινήσει διαπραγμάτευση στο οικονομικό σκέλος, ώστε να υπάρξει άμεσα συμφωνία και φανεί εάν μπορεί να υπάρξει μεταγραφή.

Όπως φαίνεται, τα πρώτα μηνύματα που έχουν λάβει στην ΑΕΚ είναι θετικά. Η Μπράγκα δείχνει πως συζητά πάνω στην οικονομική πρόταση της Ενωσης, ο Μιλοβάνοβιτς φαίνεται πως έχει τρόπο να χειριστεί το θέμα. Ο Κουστόντιο είναι παίκτης που αρέσει, δεδομένου πως μπορεί να γεμίσει τη μεσαία γραμμή και να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Ιδιαίτερα σημαντικό, πως βρίσκεται σε φουλ φόρμα, καθώς παίζει συνεχώς και μόλις προχθές συμμετείχε στην κυπελλική πρόκριση επί της Μπενφίκα μέσα στη Λισσαβώνα (μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X