Βλέπει Μολίνα για τη γραμμή κρούσης

Βλέπει Μολίνα για τη γραμμή κρούσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

MOLINAΟ Ισπανός επιθετικός Χόρχε Μολίνα φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, για τη γραμμή κρούσης της Ένωσης. Οι κιτρινόμαυροι που ψάχνουν ένα φορ που θα κάνει την διαφορά, φαίνεται να έχουν στρέψει το βλεμμα τους στη αγορά της Ισπανίας και η περίπτωση του Μολίνα εξετάζεται.

Ο Μολίνα διανύει το 31ο πρώτο έτος της ηλικίας του και αγωνίζεται στη Μπέτις. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ώρα των Σπορ” είναι υπό παραχώρηση και οι κιτρινόμαυροι δεν μένουν ασυγκίνητοι.Ήταν ο βασικός σέντερ φορ της Μπέτις την τελευταία διετία της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με «γεμάτες» χρονιές και στοιχεία που ταιριάζουν στο προφίλ του επιθετικού που αναζητά για τον Γενάρη η ΑΕΚ.

Ο Μολίνα είναι ύψους 1.89,  και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπέτις μέχρι το 2016. Ο Ισπανός στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα και τα ρεπορτάζ από Ισπανία μεριά τον θέλουν να παραχωρείται τον Γενάρη, ωστόσο το γεγονός πως η Μπέτις βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής προπονητή, ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα σχετικά με την παραμονή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X