"Δώσαμε δικαιώματα στην άμυνα"

ΦΩΤΟ από την προετοιμασία της ΑΕΚ στα Χάνια του Πηλίου Όγδοη ημέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas2Ο Τραϊανός Δέλλας έχει τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν θέλει από τους παίκτες του να δίνουν δικαιώματα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει .Και στο χθεσινό ματς υπήρξαν στιγμές που ο Φωστήρας απείλησε την εστία του Ανέστη που ήταν και χθες ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της Ένωσης.

Μπορεί τα περισσότερα φώτα να έπεσαν στον Πλατέλλα με τη συνολική απόδοση και τα δύο γκολ που σημείσε, αλλά ο Ανέστης στάθηκε στο ύψος του και κράτησε τον αντίπαλο στο μηδέν. Αυτή η χθεσινή εικόνα ήταν και το μοναδικό “μελανό” σημείο της αγωνιστικής συμπεριφοράς της ομάδας, κάτι που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο προπονητής στα όσα είπε το πρωί στους παίκτες εστίασε στα αμυντική λάθη που έκανε η ομάδα, με τον Φωστήρα να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. “Η αμυντική μας λειτουργία δεν ήταν καλή. Δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο, που έβγαλε φάσεις και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι”. Ο Δέλλας ήταν ήρεμος και αφού έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη, έστειλε το μήνυμα για μια ακόμα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών, την ερχόμενη Κυριακή. “Μας περιμένει ένα ακόμα παιχνίδι, πριν κλείσει η χρονιά. Πάμε να το κερδίσουμε και αυτό”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X