Ο Φαγιέ έδειξε ότι χρειάζεται παιχνίδια για να σταθεροποιήσει την απόδοσή του

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Φωστήρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

fagieΓια πρώτη φορά στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ βρέθηκε χθες ο Αμπλαγιέ Φαγιέ και έδειξε ότι περίμενε αρκετό καιρό αυτή την ευκαιρία. Ο Σενεγαλέζος “άσος” με την παρουσία του έδειξε ότι δούλεψε σκληρά το προηγούμενο διάστημα, με σκοπό να αρπάξει την πρώτη ευκαιρία που θα του έδινε ο Δέλλας και κατά κάποιο τρόπο τα κατάφερε.

Εκτός από το κανονικό γκολ που πέτυχε (αφού η μπάλα πέρασε τη γραμμή) και δε μέτρησε ο διαιτητής, ο Φαγιέ τόσο ως παρτενέρ του Κορδέρο, όσο και του Ανάκογλου είχε σταθερά καλή απόδοση, απέφυγε τα μεγάλα λάθη και προτίμησε να παίξει πιο συντηρητικά στη μεσαία γραμμή, χωρίς να ρισκάρει ιδιαίτερα. Είχε πάντως έντονη συμμετοχή στο παιχνίδι κι αυτό ήταν ένα στοιχείο που άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της Ένωσης, ο οποίος ήθελε να δει την αντίδραση και των ποδοσφαιριστών που μέχρι χθες δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο Σενεγαλέζος ήταν απ’ αυτούς που τα κατάφεραν, γεγονός που ανέβασε και την ψυχολογία του για τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X