Προχωρούν τις επαφές για (τουλάχιστον) δύο μεταγραφικές κινήσεις τον Γενάρη

Βλέπουν την ΑΕΚ και στον…ύπνο τους στον Ολυμπιακό, διαβάστε τι κάνουν για τις μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-melissanidis-milovanovic-μπαγεβιτς-μελισσανιδης-μιλοβανοβιτςΤο enwsi.gr σας ενημέρωσε πως στο περιθώριο της χθεσινής αναμέτρησης με τον Φωστήρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είχε ενημέρωση από τους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς για την εξέλιξη των μεταγραφικών υποθέσεων. Οπερ και εγένετο, με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να ενημερώνεται και να εγκρίνει την άμεση απόκτηση παικτών που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, αλλά θα είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά και στη μεγάλη κατηγορία.

Επειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Κορδέρο έγινε ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη απόκτησης αμυντικού χαφ. Όχι πως στην ΑΕΚ δεν είχαν κατά νου προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση, αλλά έθεταν ως προτεραιότητα το ζήτημα του φορ. Τώρα, αυτό μπορεί να αλλάξει και ενδεχομένως η πρώτη προσθήκη να αφορά μέσο. Ηδη, ο Μιλοβάνοβιτς έχει καταλήξει στις επιλογές του και έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για τον εκλεκτό.

Ανάλογη κινητικότητα υπάρχει και για τον σέντερ φορ. Όπως ενημερωθήκατε, στην ΑΕΚ κοιτούν μια πολύ καλή περίπτωση που αφορά τον δανεισμό με οψιόν αγοράς ενός πολύ δυνατού ονόματος. Λέγεται μάλιστα πως είναι παίκτης που δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και προκειμένου να υπάρξει άμεση εξέλιξη και με τον χαφ, αλλά και να έρθει η τιμή στα στάνταρ της ΑΕΚ, υπάρχει παιχνίδι με τον χρόνο. Φαίνεται πως μεταγραφές θα πρέπει να περιμένουμε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, την Κυριακή με τον Ηρακλή Ψαχνών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X