"Ήταν ρίσκο το "όχι" στην ΑΕΚ"

"Ήταν ρίσκο το "όχι" στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bodirogaΟ Ντέγιαν Μποντίρογκα σε δήλωση του στο contra.gr παραδέχτηκε πως πήρε μεγάλο ρίσκο όταν αρνήθηκε το ελληνικό διαβατήριο που του είχε υποσχεθεί η ΑΕΚ, με τον τότε  προπονητή της τον Κρέζιμιρ Τσόσιτς.

Η δήλωσή του:

« Ο Τσόσιτς, που με έφερε στην Ελλάδα, νοιαζόταν πολύ για μένα, ήταν ένας σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος, ο τρόπος που έβλεπε το μπάσκετ ήταν το κάτι άλλο. Αλλά και ο Τάνιεβιτς, που μου έδωσε την ευκαιρία στη Στεφανέλ, τέτοιου είδους άνθρωπος είναι. Τότε δεν υπήρχε ακόμα ο νόμος Μπόσμαν και έπρεπε να παίξω ως ξένος στην Ιταλία όταν όλοι τότε περίμεναν από τους ξένους παίκτες να σκοράρουν 25 και 30 πόντους σε κάθε παιχνίδι. ‘Επρεπε σε κάθε παιχνίδι λοιπόν να ήμουν ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Αυτή η εμπειρία μ΄ έκανε πολύ πιο δυνατό, ανέλαβα πολύ μικρός σπουδαίες και βαριές ευθύνες. ‘Ηταν ένα μεγάλο στοίχημα για μένα το οποίο όμως κέρδισα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X