Τζόγος για τον Μαρτίνες στο Αγρίνιο, σενάρια για πρόταση 1 εκατ. ευρώ από το Κατάρ

Τζόγος για τον Μαρτίνες στο Αγρίνιο, σενάρια για πρόταση 1 εκατ. ευρώ από το Κατάρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

keita-martines-κειτα-μαρτινεςΤην ώρα που στην ΑΕΚ επιχειρούν να κλείσουν πρώτα τις άμεσες μεταγραφικές κινήσεις και στη συνέχεια να προχωρήσουν την υπόθεση του Μαρτίνες, στο Αγρίνιο προσπαθούν να ανεβάσουν να δημιουργήσουν συνθήκες πίεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας agrinio-sports.gr, για τον Αργεντινό άσο υπάρχει μανατζερική ενημέρωση πως θα κατατεθεί άμεσα πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ από ομάδα του Κατάρ. «εντός των επόμενων ημερών, φτάνει επίσημη πρόταση Ασιατικής ομάδας (πιθανότατα από το Κατάρ) με επταψήφιο νούμερο. Το ενδιαφέρον έχει ήδη εκδηλωθεί προφορικά και πριν τα Χριστούγεννα θα έχουμε… άφιξη στο Αγρίνιο για τα περεταίρω», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Είναι γεγονός πως οι ικανότητες του Μαρτίνες είναι εντυπωσιακές και έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ωστόσο, υπάρχει πληροφορία πως έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του που αγγίζει τις 400.000 ευρώ. Απλά αυτό σημαίνει πως όποιος δώσει αυτό το ποσό και συμφωνήσει με τον παίκτη, τον κλείνει δίχως περισσότερες κουβέντες. Ενδεχομένως όλη η ιστορία για το Κατάρ ή παλιότερα το Μεξικό, να λειτουργεί ως μοχλός πίεσης για την ΑΕΚ, ώστε να κάνει την κίνηση της και να αυξήσει την τιμή. Είναι ξεκάθαρο πάντως, πως όταν η ΑΕΚ θα κάνει την κίνηση για τον Μαρτίνες, η υπόθεση θα κλείσει θετικά για εκείνη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X