«Δεν κερδίζει η φανέλα τα ματς»

Δέλλας: «Ο εφησυχασμός φέρνει άσχημα αποτελέσματα, να μας γίνει μάθημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas-δελλαςΣτο παρελθόν ανήκει το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ερμιονίδα που κόστισε και τους πρώτους χαμένους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Οι κιτρινόμαυροι που εμφάνισαν μέτριο πρόσωπο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καλούνται να αφοσιωθούν στο παιχνίδι της Τετάρτης, απέναντι στον Φωστήρα.

Ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στους παίκτες του, ξεκαθάρισε ότι η φανέλα δεν κερδίζει τα παιχνίδια, αν η ομάδα δεν «μοχθήσει» στον αγωνιστικό χώρο.

«Σας είχα πει για αυτό το παιχνίδι ότι θα είναι δύσκολο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα παιχνίδια δεν κερδίζονται μόνο με τη φανέλα. Το έχουμε ξαναπάθει μετά από μια μεγάλη νίκη, να μην μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και το πληρώσαμε».

Ο Δέλλας κάλεσε τους παίκτες να ξεχάσουν άμεσα το χθεσινό παιχνίδι και να αφοσιωθούν στα τελευταία δύο ματς που κλείνουν την σεζόν. «Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε χθες και να προχωρήσουμε. Έχουμε δύο ακόμα ματς για να κλείσουμε την χρονιά και πρέπει να τα κερδίσουμε».

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής ήταν απόλυτα ήρεμος, δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να ανεβάσει τους τόνους και έστειλε το μήνυμα ανασυγκρότησης ενόψει του αγώνα με τον Φωστήρα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X