Χωρίς Μπακάκη - Ντακόλ αλλά με Ντούνη η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Τετάρτης

ΑΕΚ - Απόλλων Καλαμαριάς 4-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ANAKOGLOU NTOUNIS DOUNIS AEK APOLLON KALAMARIAS FILIKO ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΝΤΟΥΝΗΣ ΓΚΟΛ ΑΕΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΦΙΛΙΚΟΜιχάλης Μπακάκης και Αλεσάντρε Ντακόλ δεν βρίσκονται στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Φωστήρα. Ο πρώτος πάντως έβγαλε μέρος της προπόνησης σήμερα στα Σπάτα, αλλά ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι.

Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Απο κει και πέρα ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Μάρκο Ντούνη που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και μπήκε στην αποστολή της Ένωσης που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Τσεβάς, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Φαγιέ, Μπρέσεβιτς και Ζόριτς.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X