Το…ροντέο της Νέας Σμύρνης, η νίκη – τίτλος και οι ξεχωριστές επιστροφές (VIDEO)

Το…ροντέο της Νέας Σμύρνης, η νίκη – τίτλος και οι ξεχωριστές επιστροφές (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karagiannis-καραγιαννηςΟι επισκέψεις της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη ήταν παραδοσιακά μία δύσκολη υπόθεση. Κόντρα στην Ενωση, ο Πανιώνιος έβγαζε όλο το κόμπλεξ και την ένταση του, με αποκορύφωμα όσα είχαν συμβεί τα τελευταία χρόνια με τις καταστροφές στο γήπεδο και τα εμετικά πανό. Και παλιότερα πάντως, τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλύτερα. Οσα συνέβησαν μία μέρα σαν σήμερα του 1991, μετέτρεψαν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σε ροντέο. Αλλά εκείνη η ΑΕΚ, ήξερε να νικά με κάθε τρόπο και το έκανε με τσαμπουκά.

Η Ενωση επικράτησε με 1-0, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραγκιοζόπουλου. Πέναλτι που είχε καταλογιστεί σε ανατροπή του Δημητριάδη από τον – νυν σκάουτερ του Ολυμπιακού – Μπαρμπαλιά. Είχαν υπάρξει απίστευτες κατηγορίες από τον Μπαρμπαλιά για τον επαγγελματισμό του Δημητριάδη και εκτεταμένα επεισόδια από μια πλατεία που ξεχείλιζε μίσος κατά της ΑΕΚ. Ηταν μια νίκη τίτλος, λίγο μετά τη γκέλα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και η ΑΕΚ απέδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι.

Στο παιχνίδι υπήρξαν δύο σημαντικές επιστροφές. Η πρώτη του μεγάλου Στέλιου Μανωλά. Αν και ανέτοιμος ακόμα από τον τραυματισμό του, ο Μανωλάς γύρισε για να συμμαζέψει την κατάσταση στην άμυνα που έμπαζε. Η ΑΕΚ είχε δεχθεί δύο γκολ από την Παναχαϊκή και δύο από τον ΟΦΗ και με την επιστροφή του Στέλιου κράτησε ξανά το μηδέν. Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή του Φάνη Κοφινά κάτω από τα δοκάρια. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είχε αντικαταστήσει στο ημίχρονο τον Μήνου. Ηταν το πρώτο ματς πρωταθλήματος έπειτα από τρία χρόνια, καθώς είχε μείνει εκτός έπειτα από εκείνο το καταραμένο 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια την περίοδο 1987-88!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”BbHMJo21FXQ” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X