Προβληματισμένος ο Μπάγεβιτς από την ισοπαλία έξω από τα αποδυτήρια στο Κρανίδι

Προβληματισμένος ο Μπάγεβιτς από την ισοπαλία έξω από τα αποδυτήρια στο Κρανίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

BajevicΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ: TAΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η εικόνα της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα απέναντι στην Ερμιονίδα ήταν απογοητευτική γεγονός που προβλημάτισε ιδιαίτερα τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Μπάγεβιτς βρέθηκε στο Κρανίδι και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» απέναντι στην ομάδα της Ερμιονίδας και όπως ήταν αναμενόμενο η εμφάνιση των παικτών της Ένωσης προβλημάτισε ιδιαίτερα και τον ίδιο.

Ο Εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης, μετά τη λήξη του παιχνιδιού βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ εκεί όπου συνομιλούσε με τον υπεύθυνο λειτουργίας του τμήματος, Βασίλη Δημητριάδη, για το «κακό» πρόσωπο που παρουσίασε η ΑΕΚ.

Λίγο πιο πέρα την ίδια στιγμή είχε δημιουργηθεί και άλλο ένα πηγαδάκι ανάμεσα στο Τραϊανό Δέλλα , το Βασίλη Μπορμπόκη και τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα , με τους τρεις τους να είναι αρκετά προβληματισμένοι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X