Υπόκλιση Φλεβαράκη: «Την ατμόσφαιρα που κάνει ο κόσμος της ΑΕΚ λίγοι την κάνουν»

Υπόκλιση Φλεβαράκη: «Την ατμόσφαιρα που κάνει ο κόσμος της ΑΕΚ λίγοι την κάνουν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flevarakis1Με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ΑΕΚ και την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησε (και) σήμερα στα Τρίκαλα, μίλησε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση.

Ο τεχνικός των Τρικάλων αναλυτικά είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Καταρχήν να πώ ότι τα παιχνίδια με την ομάδα της ΑΕΚ και ειδικότερα στη συγκεκριμένη εποχή που υπάρχουνε και αρκετά άτομα στο χώρο της που εμένα μόνο πολύ καλές σχέσεις με συνδέουν, είναι πάντα ιδιαίτερα Είχα πολλούς φίλους από την απέναντι πλευρά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ αλλά και στην δικιά μας την ομάδα για την νίκη όπως επίσης θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στον κόσμο των δύο ομάδων. Καταρχήν θέλω να πω ότι οι φίλαθλοι των Τρικάλων δεν ήταν εύκολο όταν θεωρώντας ότι υπάρχει μία απαγόρευση , έρχονται αντίπαλοι και φεύγεις από την «παραδοσιακή» σου θέση πρέπει να καταλάβουμε και τις δύο πλευρές δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει. Από την άλλη νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ εύκολο και με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι να δούμε πολύ χειρότερα πράγματα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο και των δύο ομάδων γιατί σε ένα γήπεδο σαν το συγκεκριμένο που να είναι τόσοι φίλαθλοι και των δύο ομάδων μη θέλοντας να πάμε σε παινέματα που ξέρουν όλοι ότι τέτοια ατμόσφαιρα σε εκτός έδρας δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα που μπορούν να τις κάνουν που έκαναν σήμερα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Το παιχνίδι κύλησε πάρα πολύ ομαλά. Συγχαρητήρια καταρχάς και στους δικούς μας φιλάθλους και θα ξεκινήσω από εκεί γιατί ήταν πάρα πολύ εύκολο να ξεφύγει το παιχνίδι σε ένα ματς που πήγε μέχρι το τέλος όπως πήγε. Οι φίλαθλοι μας είναι αυτοί που μας στηρίζουν στα εντός παιχνίδια που βοήθησαν πάρα πολύ «έσπρωξαν» τα παιδιά σε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και ψυχολογικά πέρα από την ποιότητα του αντιπάλου. Τώρα από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα κρινόταν στη λεπτομέρεια στο πάθος και στην καρδιά. Με τα δεδομένα πήγε σε ένα πολύ υψηλό σκορ και εμείς με τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να έχουμε την τρίτη επίθεση και να είμαστε τρίτοι σε ασίστ κάτι που μεμονωμένα δεν μπορείς να το πετύχεις ούτε στην Ευρώπη, να βρεις μία ομάδα που να είναι στις τελευταίες θέσεις να είναι τρίτη σε επίθεση και ασίστ, μπορεί να είναι τρίτη στην επίθεση με δύο παίκτες των τριάντα πόντων για να το πω απλά αλλά με την ομαδική δουλειά που γίνεται από εμάς δεν είναι εύκολο να το βρεις. Είχαμε ομαδικό πνεύμα και στην άμυνα παρότι είχαμε απέναντι έναν παίκτη σαν τον Ίγκλις ο οποίος έβαλε και πάρα πολύ δύσκολα σουτ αλλά αυτή είναι η ποιότητα του συγκεκριμένου παιδιού, ενώ όποτε πήγαμε τον παιχνίδι στο ρυθμό που εμείς θέλαμε νομίζω ότι είχαμε τον πάνω λόγο. Δοκιμάσαμε ψηλά, κοντά σχήματα θέλαμε να αφήνουμε κάποιους παίκτες από την αρχή ήταν και ένας στόχος μας αυτός. Καταφέραμε αντί να φθείρουμε τους δικούς μας να τους φθείρουμε εμείς και αυτό σίγουρα μέτρησε αν και οι παίκτες κλειδιά των αντιπάλων ήταν στο παρκέ. Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για μία ακόμα φορά»

Σε ερώτηση όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας τόνισε: «Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το συζητήσουμε τώρα αλλά θα το δούμε στην διακοπή του πρωταθλήματος».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X