Βεβαιότητα στην ΑΕΚ ότι ο Αλεξάντρο μπορεί να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα αν το αποφασίσουν

Tσεκάρει τον Αλεξάντρο ο "Μίλο" για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xΟι εξελίξεις με την ανανέωση συμβολαίου του Αλεξάντρο δικαιώνουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή, έστω και ανεπίσημα, υποστήριζαν ότι παραμένουν φαβορί για την απόκτησή του, σε περίπτωση που τελικά αποφασίσουν να προχωρήσουν. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συγκεντρώνει αρκετές προτιμήσεις μεταξύ των υπευθυνων της Ένωσης για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, αλλά αν πρώτα δεν ολοκληρώσει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τις επαφές του στην Πορτογαλία δεν πρόκειται να παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση.

Ο Αλεξάντρο ναι μεν αποτελεί μια από τις βασικές λύσεις για τη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι η μοναδική. Υπάρχουν επιλογές από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να αναμένεται να λάβουν οριστικές αποφάσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Είναι πάντως σημαντικό για την Ένωση το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνουν από τους εκπροσώπους του, παραμένουν αυτή τη στιγμή στο …παιχνίδι της απόκτησης του παίκτη και εξαρτάται από την ελληνική ομάδα αν θα τον φέρει ή όχι στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X