"Αυτοκτόνησε" η ΑΕΚ στα Τρίκαλα, δεύτερη σερί ήττα (87-83) με παιδικά λάθη

"Αυτοκτόνησε" η ΑΕΚ στα Τρίκαλα, δεύτερη σερί ήττα (87-83) με παιδικά λάθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÔÑÉÊÁËÁ - ÁÅÊ TRIKALA - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)Σε… κακό φεγγάρι φαίνεται ότι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ, καθώς μετά την ήττα από τον Άρη ακολούθησε και αυτή από τα Τρίκαλα σήμερα με 87-83.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα και στο τέλος «πλήρωσαν» τα παιδικά λάθη τους και την αστοχία, την ώρα που μόνο ο Ινγκλις έβρισκε τον δρόμο προς το καλάθι και είχε 30 πόντους. Στο τέλος τα λάθη των Ντελινινκάιτις, Σάκοτα και Ουίλιαμσον έφεραν την Ένωση σε δύσκολη θέση με αποτέλεσμα οι ξένοι των Τρικάλων να έχουν ευκαιρίες τόσο με βολές όσο και με σουτ να πάρουν κεφάλι.

Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση 23 λεπτών μετά τη… φαεινή ιδέα της αστυνομίας να τοποθετήσει τους οπαδούς της ΑΕΚ στην κερκίδα πάνω από τους οργανωμένους των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και να χρειαστεί να υπάρξουν μετακινήσεις εντός του κλειστού.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά και είχε το πάνω χέρι με τον Ινγκλις και τον Αθηναίου να οδηγού την ομάδα τους στο 19-24, ενώ έκαναν… αντεπίθεση οι Τρικαλινοί στο δεύτερο και κατάφεραν να τελειώσουν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 44-40.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Βασίλισσα να είναι… αφεντικό στο παρκέ, μιας και έφτασε στο 49-59 με Αθηναίου και Ινγκλις να κάνουν πάρτι στην επίθεση αλλά τα λάθη στην άμυνα έφεραν το σκορ στο 60-64 υπέρ του δικεφάλου.

Στο κρίσιμο 4ο δεκάλεπτο η ΑΕΚ έκανε μόνο… λάθη. Σάκοτα, Ντελινινκάιτις (έχασε απίστευτο λέι απ μόνος του μετά από τρίποντο του) και Ουίλιαμσον δεν είχαν καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να έχουν ευκαιρίες. Και δεν τις… πέταξαν οι ξένοι των Τρικάλων, καθώς πήραν την ομάδα από το χέρι και την οδήγησαν με ψυχραιμία στο τέλος στη νίκη με 87-83. Μια ήττα… πισωγύρισμα για την ΑΕΚ, που συνεχίζει τα παιδικά λάθη στο παρκέ, ενώ το κενό κάτω από την ρακέτα συνεχίζει να κοστίζει ακριβά.

Δεκάλεπτα: 19-24, 44-40, 60-64, 87-83.

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Ίνγκραμ 14, Νικολόπουλος 13, Τρέισι 3, Μπόουι 5, Τσούπκοβιτς 13, Πάνος 3, Σπανός 7, Ματαλόν 5, Κάντζι 21 (11 ριμπ.), Χότζιτς 3.

ΑΕΚ (Σάκοτα): Παπαντωνίου, Ντελινινκάιτις 8, Σάκοτα 15 (6 ριμπ., 5 ασίστ), Κασελάκης 2, Γουίλιαμσον 6, Τσιάκος, Σαρικόπουλος 8 (5 ριμπ.), Αθηναίου 11, Μιλόσεβιτς, Ίνγκλις 33 (11 ριμπ., 5 ασίστ).

Διαβάστε ΕΔΩ πως μετέδωσε το enwsi.gr το ματς της ΑΕΚ στα Τρίκαλα

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X