Μέλκας: «Δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε»

ΦΩΤΟ από το Λαμία - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 lamia_AEK36Έμπειρος στο ελληνικό βόλεϊ, ο προπονητής της Λαμίας Γιάννης Μέλκας θεωρεί πως το σημερινό ματς απέναντι στην ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού δεν γνωρίζει πως θα παρουσιαστεί η αντίπαλος του.

«Παίζουμε έναν δύσκολο αγώνα αλλά δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν ξέρουμε πως θα κατέβει η ΑΕΚ. Θα είναι οριακός αγώνας. Περιμένω να είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Είναι δύσκολο και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Το ηλεκτροσόκ που ήθελε η ομάδα νομίζω πως έγινε στη συζήτηση που είχαν οι παίκτες με τη διοίκηση. Η διοίκηση συζήτησε με τους παίκτες και τους προπονητές και έλυσε τα προβλήματα που υπάρχουν. Με βεβαιότητα δε μπορώ να μιλήσω για διορθωτικές κινήσεις γιατί όλα εξαρτώνται από το οικονομικό. Σκέψεις σίγουρα υπάρχουν αλλά για την ώρα σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη στον αγώνα με την ΑΕΚ. Δυστυχώς η ΕΣΑΠ έβαλε αγωνιστική στις 28 Δεκεμβρίου. Δεν συμφωνώ καθόλου καθώς οι αθλητές και οι ομάδες είχαν κάνει τα προγράμματα τους».

Ο ακραίος της Λαμίας και πρώην της ΑΕΚ Γιάννης Αλεξίου είπε: «Είναι ένας οριακός αγώνας. Όποια ομάδα νικήσει θα κάνει βήμα για την παραμονή. Όταν έχεις χάσει επτά αγώνες κινδυνεύει να σου γίνει συνήθεια αλλά θέλουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε πιο χαρούμενοι και πιο απελευθερωμένοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X