Σάκοτα: «Θέλουμε να κερδίσουμε στα Τρίκαλα, θέλω καλύτερη οργάνωση»

Σάκοτα: «Θέλουμε να κερδίσουμε στα Τρίκαλα, θέλω καλύτερη οργάνωση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota delininkaitisΗ ΑΕΚ προέρχεται από ήττα στην έδρα του Άρη και κακή εμφάνιση και θέλει αύριο στα Τρίκαλα απέναντι στην τοπική ομάδα να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει εντός στόχων στην Basket League.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ για το ματς και τόνισε «Για μας κάθε αγώνας είναι μία ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα για να κερδίσουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο ματς».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης ο Σέρβος τεχνικός είπε «Τα Τρίκαλα έχουν καλούς ξένους οι οποίοι έχουν επιθετικό ταλέντο και εννοείται ότι η άμυνά μας θα παίξει τον κύριο ρόλο, ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε αυτούς τους παίκτες».

Για τα δυνατά σημεία των Τρικάλων σχολίασε «Παίζουν με γρήγορες επιθέσεις και αν δεν τους αντιμετωπίσεις σωστά, τότε μπορούν να σε «σκοτώσουν». Το δυνατό σημείο των Τρικάλων είναι τα σουτ μακριά από το καλάθι», ενώ για το που θα στηριχθεί η ΑΕΚ στο παρκέ υπογράμμισε «Εμείς είχαμε κάποια προβλήματα στην οργάνωση, με την έλλειψη στoυς πλέι μέικερ. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να έχουμε καλύτερη οργάνωση».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X