ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

ouiliamsonΓια την σημασία του αγώνα με τα Τρίκαλα μίλησε ο Γκάρετ Ουίλιαμσον μετά την ήττα από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο σχολιάζοντας «Θα είναι ένα δυνατό τεστ για μας και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ήττα από τον Άρη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στην επίθεση για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης είπε «Το πρώτο μας μέλημα είναι να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα. Πρέπει να σταματήσουμε τα «ατού» των Τρικάλων. Και από εκεί και πέρα, στην επίθεση πρέπει να εκτελέσουμε στο παρκέ ό,τι μας υποδείξουν οι προπονητές μας».

Για τα δυνατά σημεία των Τρικάλων ο Ουίλιαμσον σχολίασε «Θεωρώ ότι τα Τρίκαλα έχουν παίκτες που ενεργούν με μεγάλη ελευθερία στο παρκέ. Πολλοί από τους παίκτες τους είναι πολύ καλοί στο «ένας εναντίον ενός» και αν τους επιτρέψουμε να βρουν ρυθμό, τότε θα γίνουν αρκετά επικίνδυνοι. Το σημαντικό είναι να μπούμε με αυτοπεποίθηση στο ματς, γιατί μη ξεχνάμε ότι τα Τρίκαλα παίζουν εντός έδρας. Αν ξεκινήσουμε δυνατά τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Ειδάλλως, αν τα Τρίκαλα επιβάλλουν το ρυθμό τους από την αρχή, τότε θα έχουμε προβλήματα».

Τέλος, για το που θα στηριχθεί η ΑΕΚ δήλωσε «Σε όλες τις πλευρές του παρκέ πρέπει να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, να ξεκινήσουμε τον αγώνα με την απαιτούμενη ένταση και ενέργεια και να παίξουμε καλή άμυνα»».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X