Φλεβαράκης: «Ιστορική ομάδα η ΑΕΚ με ανιούσα πορεία και ισχυρά οικονομικά δεδομένα»

Φλεβαράκης: «Ιστορική ομάδα η ΑΕΚ με ανιούσα πορεία και ισχυρά οικονομικά δεδομένα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÔÑÉÊÁËÁ - ÁÑÇÓ  TRIKALA - ARIS (BASKET LEAGUE 2013-2014)Τα Τρίκαλα υποδέχονται το Σάββατο το απόγευμα την ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική της Basket League. Η θεσσαλική ομάδα αναζητεί την πρώτη νίκη της μετά την 3η αγωνιστική, ενώ η Ένωση, που δίνει το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

«Η ΑΕΚ είναι μία ιστορική ομάδα με ανιούσα πορεία και με οικονομικά δεδομένα ισχυρά και η οποία βασίζεται σε παίκτες με εμπειρία και ικανότητα», σχολίασε ο Κώστας Φλεβαράκης, προπονητής των Τρικάλων Bc Aries και τόνισε: «Ανεξάρτητα όμως με το ποιος είναι ο αντίπαλος και ποιος είναι ο στόχος του χρειαζόμαστε μία υπέρβαση. Πλησιάζουμε τώρα τελευταία σε μεγάλες νίκες αλλά δεν τις παίρνουμε. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Μας έχουν επηρεάσει σίγουρα οι αλλαγές αλλά δεν έχουμε χάσει την ομαδικότητα μας και αυτό φαίνεται στα ποσοστά μας σε ασίστ και επίθεση. Αυτό δείχνει σωστή νοοτροπία και ομαδικό πνεύμα αλλά πρέπει να περάσουμε τις λεπτές γραμμές εκείνες που πρέπει να υπερβούμε για να πάρουμε τις μεγάλες νίκες».

Όσον αφορά το κλειδί της νίκης είπε «Χρειαζόμαστε σίγουρα πάθος και να αποκτήσουμε τον έλεγχο σε δύο τομείς που έχουμε αδυναμία, τα ριμπάουντ και τα λάθη. Αν εκεί είμαστε καλοί μπορούμε να ελπίζουμε. Παιδιά που έχουν ρόλους κλειδιά πρέπει να βγουν μπροστά να δείξουν προσωπικότητα, νοοτροπία και μαγκιά μέσα στο παρκέ».

Ο Φλεβαράκης αναφέρθηκε και στον ρόλο του κόσμου: «Ο κόσμος μπορεί να παίξει ρόλο, να μας σπρώξει, το πόσο αγαπά κάποιος μια ομάδα, το πόσο μας αγαπά ο κόσμος τώρα θα πρέπει να το δείξει».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X