Το μικρό γήπεδο στην Ερμιόνη αφορμή για κουβέντα στα Σπάτα από τον Δέλλα

ΦΩΤΟ από το Ρήγας Φεραίος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas δελλαςΑπό τις αρχές της εβδομάδας μέσα από τα κείμενα του enwsi.gr, έγινε αναφορά στο πολύ μικρό γήπεδο που έχει η ομάδα της Ερμιονίδας και που η Football League όρισε τελικά αυτό για να διεξαχθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή το μεσημέρι.

Στην ΑΕΚ δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και στο αγωνιστικό τμήμα δούλεψαν όλη την εβδομάδα με στόχο να προετοιμαστεί η ομάδα για το Κυριακάτικο ματς. Ο Τραϊανός Δέλλας στη χθεσινή προπόνηση μίλησε στους παίκτες του για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζουν παίζοντας σε μικρό γήπεδο. «Θα παίξουμε σε ένα μικρό γήπεδο και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα βρούμε λιγότερους χώρους από ότι συνήθως».

Και μπορεί η ΑΕΚ ειδικά στο περυσινό πρωτάθλημα να αντιμετώπισε κάποιες ανάλογες περιπτώσεις, ωστόσο όπως και να ‘χει ο προπονητής ζήτησε προσοχή και σοβαρότητα από τους παίκτες του. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παίξομε με υπομονή και να μην κάνουμε λάθη», ήταν χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του, βάζοντάς τους στο κλίμα των όσων θα συναντήσουν το μεσημέρι της Κυριακής.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X