Ο Μιλοβάνοβιτς βλέπει απόψε Καρβάλιο και Ουτσέμπο της Μποαβίστα

Ο Μιλοβάνοβιτς βλέπει απόψε Καρβάλιο και Ουτσέμπο της Μποαβίστα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anderson carvalho-αντερσον καρβαλιοΟ αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ήταν χθες στο Βέλγιο για να δει ματς του Γιουρόπα Λιγκ και από εκεί θα συνέχιζε για την Ιβηρική χερσόνησο. Ωστόσο, ο «Μίλο» αποφάσισε να αναβάλει για ακόμα μια φορά την επίσκεψη στις κάτω χώρες και φεύγει σήμερα για την Πορτογαλία.

Το enwsi.gr έμαθε πως πρώτος σταθμός στο ταξίδι του «κιτρινόμαυρου» τεχνικού διευθυντή στην Πορτογαλία, θα είναι η αποψινή αναμέτρηση της Βιτόρια Σετούμπαλ με τη Μποαβίστα, για χάρη δύο παικτών της φιλοξενούμενης που έχουν κεντρίσει την προσοχή.

Ο λόγος για τον 24χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό χαφ, Αντερσον Καρβάλιο και τον Νιγηριανό επιθετικό, Μίκαελ Ουτσέμπο. Ο Καρβάλιο είναι παίκτης που γεμίζει τη μεσαία γραμμή. Μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις, έχει ισορροπία στο παιχνίδι του και θεωρείται πως μπορεί να έχει πολύ σημαντικό επίπεδο προόδου. Εχει ξεκινήσει από τη φημισμένη Σάντος, έπαιξε ως δανεικός στην Ιαπωνία δίχως να καταφέρει να προσαρμοστεί και από το καλοκαίρι πέρασε τον Ατλαντικό για τη Μποαβίστα. Φέτος, έχει οκτώ συμμετοχές με δύο γκολ στο πρωτάθλημα και είναι βασικό στέλεχος.

Ο Μιλοβάνοβιτς έχει από το καλοκαίρι στην ατζέντα του την περίπτωση του Μίκαελ Ουτσέμπο. Ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός (με ολλανδικό διαβατήριο) είχε μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο Ουτσέμπο έπαιξε με τη Νιγηρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά άργησε να συμφωνήσει με ομάδα. δύο σεζόν έπαιξε στο Βέλγιο με τη Γκενκ, έχοντας επτά γκολ σε 62 συμμετοχές. Φέτος με τη Μποαβίστα έχει πέντε ματς με ένα γκολ. Παίκτης που ξεχωρίζει για τα σωματικά προσόντα και τον τρόπο που κινείται μέσα στο γήπεδο.

Στην Πορτογαλία ο Μιλοβάνοβιτς θα παραμείνει μέχρι και τη Δευτέρα όπου θα επιστρέψει στην Αθήνα. Θα παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι της χώρας ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα, έχοντας ως κύριο στόχο να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με τα δύο σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Και βέβαια, θα έχει σειρά επαφών για να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο στη συνέχεια, ακόμα και για την απόκτηση κάποιων δανεικών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X