Ανατολιωτάκης: «Θα πάρετε χρήματα πριν τα Χριστούγεννα»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Anatoliotakis-610x400Ο Ανδρέα Ανατολιωτάκης μίλησε πριν λίγη ώρα με τους αθλητές του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ και την τεχνική ηγεσία. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με τον Ανατολιωτάκη να ξεκαθαρίζει ότι θα γίνει προσπάθεια να δώσει κάποια χρήματα στην ομάδα. «Θα κοιτάξω να βοηθήσω οικονομικά την ομάδα τια να πάρετε κάποια χρήματα τα Χριστούγεννα».

Οι αθλητές της ΑΕΚ που δέχτηκαν τα λεγόμενα του, τόνισαν ότι χρειάζονται να δουν πράξεις, αφού από υποσχέσεις έχουν «χορτάσει». «Δεν αμφισβητούμε τις προθέσεεις σου, εμείς στηρίζουμε την προσπάθεια, αλλά πρέπει να δούμε και πράξεις, γιατί υποσχέσεις έχουμε ακούσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Δεν είχαμε βοήθεια από την διοίκηση, είχαμε βρει φόρμουλα στην αρχή της χρονιάς, αλλά το τελευταίο δίμηνο δεν είμαστε πουθενά».

Ο Ανατολιωτάκης πήρε στην διάθεση του όλα τα οικονομικά στοιχεία του τμήματος και αύριο αναμένεται να έχει επικοινωνία με τον Κώστα Σταματιάδη για να τον ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X