Τα "έχασαν" με τους φίλους της ΑΕΚ οι δημοσιογράφοι της Μάλμε

Τα "έχασαν" με τους φίλους της ΑΕΚ οι δημοσιογράφοι της Μάλμε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

malmeΤην ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας είχαν δημοσιογράφοι της Μάλμε, πριν την αναμέτρηση της σουηδικής ομάδας με τον Ολυμπιακό. Ο Μαξ Γουίμαν, δημοσιογράφος της Μάλμε έγραψε στο blog του τα όσα βίωσε στην Αθήνα και εξιστορεί το ότι έβρισκε συνεχώς μπροστά του ανθρώπους που ήταν ΑΕΚ.

Για την Αθήνα έγραψε:”Υπέροχη, αλλά σε πολλά σημεία άθλια Αθήνα που στο χάος των δρόμων έρχεται η Ακρόπολη να υψωθεί μεγαλοπρεπέστατα”. Στη συνέχεια μιλάει για την Ένωση και τους οδηγούς ταξί που ήταν ΑΕΚ και αναφέρει: “Η ΑΕΚ έπεσε στην τρίτη Εθνική, λόγω οικονομικών προβλημάτων πριν δύο χρόνια, τώρα παίζει στη δεύτερη κατηγορία και τώρα ανεβαίνουν στην πρώτη Εθνική” για τα όσα του είπε ο οδηγός ταξί: “Δεν είχε καμία συμπάθεια στον Ολυμπιακό: ”Ποτέ δεν παίζουν με 11 άντρες. Πάντα έχουν δεκατέσσερις (σ.σ. εννοεί τους διαιτητές). Το διαιτητικό τρίο αποφασίζει σε πολλά παιχνίδια”.  Και στη συνέχεια αναφέρει ότι πήγε να φάει με κάποιους συναδέλφους του και συνάντησε σερβιτόρους που ήταν και πάλι φίλοι της ΑΕΚ και τους έδιναν συμβουλές για το πώς θα παίξουν τον Ολυμπιακό: “Παίξτε σκληρά. Δεν τους αρέσει καθόλου αυτό το παιχνίδι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X