Τσάλλας: «Περηφάνια και τιμή που έπαιξα με την ΑΕΚ»

Τσάλλας: «Περηφάνια και τιμή που έπαιξα με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volleyΟ Βασίλης Τσάλλας ο οποίος στα 17 του χρόνια έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της «ΑΕΚ της Καρδιάς» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μέσω της σελίδας του ανδρικού τμήματος συστήνεται στους φίλους του βόλεϊ και αποκαλύπτει τις στιγμές που έζησε στη Θεσσαλονίκη:

«Άρχισα το βόλεϊ στα 12 μου χρόνια. Στην ΑΕΚ αγωνίζομαι εδώ και δυο χρόνια. Η θέση μου είναι κεντρικός. Είμαι μαθητής της Γ΄ Λυκείου (στο 49 Λύκειο Αθηνών).

Γνώριζα για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η επαγγελματική ομάδα. Σίγουρα δεν ήθελα να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Όταν μου πρότειναν να ενισχύσω την αποστολή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αισθάνθηκα περηφάνια. Για μένα ήταν μεγάλη τιμή να παίξω με τη φανέλα της ΑΕΚ σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ο Ανδρεάδης, με την συμπεριφορά και τα λόγια του στα αποδυτήρια, μας έκανε να αισθανθούμε μέλη της ομάδας. Μας είπε να παίξουμε το βόλεϊ που ξέρουμε και εκείνος θα είναι δίπλα μας ανά πάσα στιγμή. Μας έκανε να αισθανθούμε χρήσιμοι και να διαμορφώσουμε χαρακτήρα για την περίσταση.

Μετά τον αγώνα, ως αρχηγός και προπονητής, μας έδωσε συγχαρητήρια γιατί δείξαμε αγωνιστικότητα και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την ομάδα μας.

Το όνειρο μου είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ ως αθλητής και ταυτόχρονα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου στο σχολείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X