Τους πήραν χαμπάρι ακόμα και στην Εκίπ: «Ακου, ο Ολυμπιακός αύριο πρέπει να νικήσει»

Τους πήραν χαμπάρι ακόμα και στην Εκίπ: «Ακου, ο Ολυμπιακός αύριο πρέπει να νικήσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

equipe-εκιπΠαγκόσμια κατακραυγή υφίσταται καθημερινά το σαθρό σύστημα που διαφέντευε τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλήθος ΜΜΕ του εξωτερικού βγάζουν στη φόρα τα άπλυτα της εγκληματικής οργάνωσης και σήμερα πήρε σειρά η εγκυρότατη γαλλική «l’ equipe», η οποία στην έντυπη έκδοσή της έχει αναφορές στις δικαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εντυπωσιακό είναι πως χρησιμοποιεί φράση από την κατάθεση του Πέτρου Κωνσταντινέα, στην οποία αναφέρει: «Άκουσε αύριο ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει». Στο δημοσίευμα υπάρχει αναφορά σε όσα αναγράφονται στο πόρισμα Κορέα, ενώ αναφέρει ξεκάθαρα το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Χρησιμοποιεί μάλιστα την ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, πως: «δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει»

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα όσα έχει καταθέσει ο Κωνσταντινέας σημειώνεται στο δημοσίευμα το περιστατικό με τον φούρνο που διατηρεί, για το οποίο ο ίδιος είπε πως είδε «κάποιους πελάτες που μπήκαν στο μαγαζί και δεν ήθελαν να αγοράσουν μπακλαβά». Υπενθυμίζεται, πως έχει εξιχνιαστεί η υπόθεση του Κωνσταντινέα και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X