Ενίσχυση από κάθε εισιτήριο σε ποδόσφαιρο - μπάσκετ ζητά η ερασιτεχνική

Τεχνοκράτη για την κεντρική διαχείριση των εσόδων προσλαμβάνει η Ερασιτεχνική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

erasitexniki-ερασιτεχνικηΤα προβλήματα στα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ όλο και αυξάνονται, με αποκορύφωμα τα όσα συνέβησαν χθες στον αγώνα βόλεϊ της ανδρικής ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον οποίο η Ένωση κατέβηκε ουσιαστικά χωρίς προπονητή και με παίκτες από την ομάδα παίδων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε σύσκεψη μεταξύ του εν δυνάμει προέδρου της “μάνας” ΑΕΚ Ανδρέα Ανατολιωτάκη και μελών του δ.σ του σωματείου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ερασιτεχνικής που εκδόθηκε πριν λίγο, πάρθηκαν μια σειρά από αποφάσεις προκειμένου να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση. Μια απ’ αυτές είναι να ζητηθεί άμεσα από τις διοικήσεις των ΠΑΕ και ΚΑΕ η ενίσχυση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο που θα πωλείται στους αγωνές ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Αναλυτικά στο δελτίο τύπου σημειώνεται:

“Σε σύσκεψη που έγινε χτες βράδυ, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης πήραν τις εξής αποφάσεις για το τμήμα βόλεϊ των Ανδρών και για την Ερασιτεχνική γενικότερα:

Να αναδιαρθρωθεί το τμήμα βόλεϊ και η ομάδα να βασιστεί από εδώ και στο εξής σε  Έλληνες παίκτες. Στόχος, η παραμονή στην Volleyleague και η οικονομική εξυγίανση του τμήματος.

Να τερματιστεί η συνεργασία με τους παίκτες, που αρνήθηκαν να αγωνιστούν εναντίον του ΠΑΟΚ, λόγω της αντιδεοντολογικής και εκβιαστικής συμπεριφοράς τους απέναντι στον σύλλογο.

Να διακοπεί η συνεργασία με τον προπονητή Χόρχε Ελγκέτα ο οποίος ενώ συμφώνησε αρχικά να παραμείνει στην ομάδα, αρνήθηκε στη συνέχεια να την κοουτσάρει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Να γίνουν επαφές με όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, αρχής γενομένης από το Χάντμπολ προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματά τους, ώστε να δρομολογηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Να κινηθεί άμεσα η εκλογική διαδικασία προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις στο Δ.Σ της Ερασιτεχνικής με άτομα ικανά να συνεισφέρουν στο Σωματείο οικονομικά -και όχι μόνο.

Να ξεκινήσουν επαφές με τους Συνδέσμους Φιλάθλων της ΑΕΚ προκειμένου να ληφθούν από κοινού αποφάσεις στα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο.

Να ζητηθεί από τις διοικήσεις του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ η οικονομική ενίσχυση της Ερασιτεχνικής, με την απόδοση ενός (1) ευρώ από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στους αγώνες των ομάδων τους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X