"Ενωμένοι σαν μια γροθιά", η Δήμητρα Γιακουμή σχολιάζει στο blog της στο enwsi.gr

ΦΩΤΟ από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley gynaikes giakoumiΓειά σας φίλοι μου,

“Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε, μόλις κερδίσαμε το πρώτο ματς με την ΖΟΚ Μπιμάλ στο γήπεδο μας, είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα του. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι αφού ο αντίπαλος έχει αρκετά ενισχυμένο ρόστερ.Προσπαθήσαμε με μαχητικό τρόπο και ανταγωνιστικότητα και παλέψαμε. Πιστεύω ότι το αγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε σαν ομάδα φάνηκε και το 3-0 δεν μας αντιπροσωπεύει.

Μετά είχαμε το παιχνίδι στην Βοσνία, που ξέραμε ότι θα είναι δύσκολες οι συνθήκες. Η ΖΟΚ ανταποκρίθηκε διαφορετικά με ρόστερ και αθλήτριες διαφορετικές απο το πρώτο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πίεση της ομαδας, έτσι ήρθε το εις βάρος μας αποτέλεσμα.ΠροσΠαθήσαμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση και το όνειρο, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Για τα δύο αρνητικά αποτελέσμα χρειάστηκε σωστή διαχείρση και συγκρότηση για να έρθουν διαφορετικά πράγματα στην συνέχεια.

Απο κει και πέρα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε πάρει τα αποτέλεσματα που θέλαμε. Τώρα υπάρχει ένα 15ημερο λόγω αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό για να είμαστε έτοιμοι στο ντέρμπι με τη Νάξο. Θέλουμε να κλείσει η χρονιά με θετικό αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι η πορεία της ομαδας δεν είναι τυχαία. Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια τόσο αγωιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Οι σχέσεις μεταξύ μας είναι ότι νιώθουμε σαν οικογένεια. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της κάθε μιας, έτσι ώστε να υπάρχει το υγιές κλιμα και το αγωνιστικό κλίμα. Όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε, νιώσαμε μια γροθιά και μας τάραξε ο τραυματισμός της Στέλλας και θέλαμε να είμαστε δίπλα της σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι ανησυχτικό έτσι ώστε να την έχουμε κοντά μας γιατί είναι μια έμπειρη αθλήτρια με δυναμική προσωπικότητα και ένας χαρακτήρας που συμβάλει τα μέγιστα για το καλό της ομάδας.

Είμαστε σε αναμονή και περιμένουμε να επιστρέψουμε στην έδρα μας και ελπίζω να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν για τα προβλήματα της ομάδας και περιμένουμε να γυρίσουμε στην έδρα μας για να έχουμε τους φιλάθλους και τους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα κοντά μας. Στο κλειστό του Ιωνικού θα είναι εντελώς διαφορετικη η ατμόσφαιρα, αφού θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν περισσότεροι άνθρωποι να μας υποστηρίξουν,  όπως έχουμε μάθει να παίζουμε τόσα χρόνια.

Ως αθλήτρια της ΑΕΚ και ως αρχηγός της ομάδας , είναι λυπηρό αυτή την στιγμή να ακούγονται τόσα προβήματα στην Ερασιτεχνική και για βόλει και για χάντμπολ. Δύο τμήματα που αντιμετωπίζουν τόσες δυσκολίες να μην έχουν την άμεση ανταπόκριση και την στήριξη από την διοίκηση. Θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Εμείς οι αθλητές βοηθάμε καθημερινά την ΑΕΚ να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση, αλλά χρειάζεται και η στήριξη της διοίκησης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X