Καταδικάζει το επεισόδιο με τον Ζαμπετάκη η ΠΑΕ ΑΕΚ και στέλνει μήνυμα ψυχραιμίας

Καταδικάζει το επεισόδιο με Ζαμπετάκη ο Δήμος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zampetakis-ζαμπετακηςΜε κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο, η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε το επεισόδιο με τις φθορές στην περιουσία του Γιάννη Ζαμπετάκη. Το πιο σημαντικό είναι πως με την ανακοίνωση της, η Ενωση κατέστησε σαφές πως δεν έχει καμία σχέση με καταστάσεις βίας και ζήτησε απ’ όλους ψυχραιμία, σοβαρότητα και ευθύνη, ώστε να επιτευχθεί το όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου της Ενωσης. αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο τις απειλές και τη φθορά της περιουσίας σε βάρος του κ. Γιάννη  Ζαμπετάκη που κατέφυγε στο ΣτΕ κατά της ανέγερσης του γηπέδου στη Νεα Φιλαδέλφεια.
Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πρακτικές δεν έχουν θέση στην ιστορία και την κουλτούρα του μεγάλου Συλλόγου που εκπροσωπούμε. Εχουμε μάθει στα δύσκολα και διαβεβαιώνουμε  τους  φιλάθλους της ομάδας μας  ότι προσπαθούμε  τα όποια εμπόδια εμφανίζονται από διαφόρους καθημερινά,  να τα ξεπερνάμε για να εκπληρώσουμε το μεγάλο όνειρο όλων μας. Με ψυχραιμία, με σοβαρότητα και μεγάλη ευθύνη. Είμαστε κατά της χρήσης οποιασδήποτε μορφής βίας αφού τέτοιες πρακτικές δε βοηθούν σε τίποτα, δε λύνουν τo πρόβλημα αλλά και ζημιώνουν το όνομα της ΑΕΚ».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X