Η διαφορά είναι στη φανέλα

Η διαφορά είναι στη φανέλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

platellas-barbosa-mantalos-πλατελλας-μπαρμποσα-μανταλοςΣκέφτομαι πως θα ήταν τα πράγματα χθες, εάν βρισκόμασταν ένα χρόνο πιο μπροστά. Εάν η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να πάρει διαφορά για το πρωτάθλημα, εάν είχε την ευκαιρία να προσπεράσει. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα σήμερα. Πως θα είχε τελειώσει το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ θα ετοιμαζόταν να καθίσει ξανά στον θρόνο της. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Γιατί η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ από τους αντιπάλους της, είναι η φανέλα και όσοι καθορίζουν τις τύχες της.

Οι χθεσινές γκέλες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, έβγαλαν μέχρι και ευνοημένο τον Ολυμπιακό. Ο Αναστασιάδης απέδειξε πως είναι ικανός να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του, αλλά και να χύσει μόνος την καρδάρα με το γάλα. Με εμμονές, με λάθη στη διαχείριση του υλικού και με προφανείς αδυναμίες. Όπως ακριβώς και ο Αναστασίου, που έχει μια ομάδα φοβισμένη, που εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τα κέφια του ενός.

Όλα αυτά, τη στιγμή που καταρρέει ο Ολυμπιακός. Οσα στηρίγματα και αν του προσφέρουν πλέον, αυτός ο βιασμός της ποδοσφαιρικής λογικής και η εξασφάλιση ασυλίας για ένα τσούρμο μέτριων παικτών που έπαιρναν το πρωτάθλημα και άλλαζαν κάθε χρόνο, δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί. Ηδη φέτος, σε μια χρόνια που την έκαναν αποτυχημένη, έχουν να επιδείξουν νίκες επί της Γιουβέντους και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αλλά και οι…μουγγοί, δεν είναι δυνατόν να μιλούν συνέχεια.

Το θέμα είναι αν η ΑΕΚ είναι έτοιμη να πάρει τα σκήπτρα, εκεί που δείχνουν αδυναμίες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Η απάντηση είναι ναι και στηρίζεται σε συγκεκριμένη σκέψη. Η ΑΕΚ διαφέρει από τους δύο στη φανέλα. Είναι μια ομάδα που έχει μέταλλο και σε αυτή τη δύσκολη διετία, έμαθε και πάλι να νικά και να ζει στην πίεση του πρωταθλητισμού. Εξίσου σημαντικό, πως στην κεφαλή του συλλόγου βρίσκονται παράγοντες που έχουν βιώσει, ξέρουν τη διαχείριση της πρωτιάς και πώς να παίρνουν αυτό που χρειάζεται.

Θυμηθείτε τις δύο πρόσφατες στιγμές της ιστορίας, που η ΑΕΚ έφτασε κοντά στον στόχο: το 2002 είχε απίθανο υλικό, αλλά έναν προπονητή χωρίς ψυχολογία (Σάντος) και μία διοίκηση (Ψωμιάδη) που δεν ενέπνεε. Το 2008 είχε επίσης απίστευτο υλικό, αλλά έναν προπονητή άπειρο (Κωστένογλου) και μία διοίκηση (Νικολαϊδη) που δεν μπορούσε να διαχειριστεί την πίεση. Μοιραία, χάθηκαν οι ευκαιρίες και ήρθε η αποτυχία. Τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και θα φανεί τη στιγμή της κρίσης.

Εχω τη βεβαιότητα, πως αυτή η ομάδα που δεν βλέπει κανέναν αντίπαλο στο διάβα της, που διέσυρε την πρώτη βατή αντίπαλο που βρήκε μπροστά της, με την κατάλληλη ενίσχυση θα είναι άμεσα ανταγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία. Το θέμα δεν είναι να γίνουν μεταγραφές που θα κάνουν θόρυβο, αλλά κινήσεις που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα και θα δώσουν ακόμα περισσότερες επιλογές στον προπονητή. Τα υπόλοιπα, θα είναι απλά θέμα χρόνου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X