Με Ανδρεάδη προπονητή και τέσσερις παίκτες από την Παίδων στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

Υπομονή ζήτησε από την ομάδα ο Μακρής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

radounovic-andreadis-ραντουνοβιτς-ανδρεαδηςΤο ραντεβού που έγινε μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Επισκοπή μευταξύ των Ανδρέα Ανατολιωτάκη, Βαγγέλη Ασλανίδη, Δημήτρη Παπασταύρου και Γιώργου Κατσαδήμα έβγαλε το οριστικό πόρισμα για το πως θα μπορέσει η ανδρική ομάδα βόλεϊ να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και να μην μηδενιστεί.

Πέρα των έξι (Οικονόμου, Ίλιτς, Δημητρούδης, Ανδρέαδης, Ωρολογάς και Μιχαλόπουλος) παικτών που ήταν διαθέσιμοι, οι κιτρινόμαυροι πλαισιώθηκαν με τέσσερις παίκτες από την ομάδα Παίδων της Ένωσης. Πρόκειται για τους Πυρόπουλο, Καραγιώργο, Απερανθύτη και Τσάλλα, οι οποίοι μπήκαν στο πούλμαν και βρίσκονται καθ’οδόν  για τη συμπρωτεύουσα για να αγωνιστούν με τον ΠΑΟΚ.

Από την στιγμή που οι οκτώ παίκτες που έκαναν εξώδικο στο ΤΑΑ και στην Ερασιτεχνική δεν πείστηκαν από τα λεγόμενα του προεδρείου, οι άνθρωποι της ομάδας βρήκαν αυτή την λύση για να μην μηδενιστεί και “εξαφανιστεί” το τμήμα. Η αρχική σκέψη ήταν η αποστολή να ταξιδέψει με έφηβους, αλλά δεν προλάβαιναν στην ΑΕΚ να βγάλουν δελτία. Με την κατηγορία Παίδων είναι διαφορετικά και έτσι πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Στο θέμα προπονητή, ο Ελγκέτα έμεινε στην Αθήνα και χρέη τεχνικού θα αναλάβει ο αρχηγός της ΑΕΚ Ανδρέας Ανδρεάδης. Οι κιτρινόμαυροι έψαξαν τους κανονισμούς και έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν για δύο παιχνίδια προπονητή, τον αρχηγό της Ένωσης.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X