Ραντούνοβιτς: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ αλλά δεν αντέχουμε άλλο»

ΦΩΤΟ από το Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

radunovic volley andresΑγανακτισμένος από τα όσα έχουν μεσολαβήσει  το τελευταίο διάστημα στο τμήμα της ΑΕΚ ο Μπάλσα Ραντούνοβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα WorldofVolley.com για την απόφαση τη δική του αλλά και των συμπαικτών του να μην αγωνιστούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως δεν υπάρχουν όρια αντοχής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αθλητής της Ένωσης στην ιστοσελίδα WorldofVolley.com:

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η απόφαση να μην αγωνιστούμε με τον ΠΑΟΚ δεν πάρθηκε μόνο από τους ξένους αθλητές. Ήταν απόφαση ολόκληρης της ομάδας. Οι Έλληνες αθλητές και ο Παγιάν που έπαιζαν στην ομάδα και πέρυσι είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση από εμάς, γιατί δεν πήραν ούτε τα χρήματα της περυσινής σεζόν!»

«Όλοι οι αθλητές και οι προπονητές δεν έχουν άλλα όρια αντοχής, γιατί δεν έχουν λάβει καθόλου χρήματα. Μόνο δυο παίκτες πήρα ένα μισθό από την αρχή της χρονιάς. Επιπλέον, κάποια ξένοι παίκτες έχουν μεγαλύτερα προβλήματα γιατί η βίζα τους έχει λήξει, και δεν μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα. Σεβόμαστε την ΑΕΚ σαν σύλλογο με μεγάλο όνομα και μεγάλη ιστορία αλλά οι αθλητές δεν αντέχουν άλλο γιατί έφτασαν στα όρια της ύπαρξης τους. Δεν μπορούμε να δώσουμε το 100% στο γήπεδο, και όλοι μαζί πήραμε την απόφαση να μην αγωνιστούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε για να είναι ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες στην Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας κερδίσαμε 11 στα 12 παιχνίδια. Αλλά, όταν ξεκίνησε η σεζόν προβλήματα τραυματισμών και η οικονομική κατάσταση μας έφεραν εδώ και είναι αδύνατο να φτάσουμε τον αρχικό στόχο με αυτήν την κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X