Αστρική ΑΕΚάρα με επτάρα και 6Χ6

Αστρική ΑΕΚάρα με επτάρα και 6Χ6
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-episkopi-αεκ-επισκοπηΔεν χρειαζόταν το ματς με την Επισκοπή για να κατανοήσει κάποιος πως η διαφορά αυτής της ΑΕΚ από οποιονδήποτε αντίπαλο της κατηγορίας είναι χαώδης. Αλλά απέναντι στην Επισκοπή, η Ενωση έκανε την πληρέστερη φετινή της εμφάνιση. Διέλυσε την άμοιρη κρητική ομάδα με 7-0, ικανοποίησε απόλυτα με τα γκολ και το θέαμα που προσέφερε τους 10.000 φίλους της που τραγουδούσαν στη βροχή. Η ΑΕΚ έκανε το 6Χ6 στο πρωτάθλημα και δείχνει πως αποτελεί τυπική διαδικασία η επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κέφια και δεν άφησαν τους παίκτες της Επισκοπής ούτε ανάσα να πάρουν από το πρώτο λεπτό. Τους στρίμωξαν στα καρέ τους, άρχισαν να δημιουργούν και με τη μεσοεπιθετική γραμμή να…κεντάει (απίστευτο ματς από τους Μάνταλο, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα και Μπρέσεβιτς) ήταν θέμα διάθεσης και τύχης να φανεί που θα έφτανε το κοντέρ. Η ΑΕΚ έπαιξε πλήρες ποδόσφαιρο, ενθουσίασε τον κόσμο της με τα τέσσερα γκολ και τις δεκάδες ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο Μάνταλος με φωτοβολίδα εκτός περιοχής άνοιξε από νωρίς λογαριασμό και τέλειωσε οιαδήποτε δεύτερη σκέψη και πιθανή ανησυχία για την απουσία επιθετικών λύσεων. Αλλωστε, ο Ιβάν ήταν τρομερός. Ετρεξε, άνοιξε χώρους, συμμετείχε στο παιχνίδι και όταν βρέθηκε με τη μπάλα μέσα στην περιοχή έδειξε φονικό ένστικτο. Θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει και το γκολ της χρονιάς, εάν του «έπιανε» το φανταστικό ανάποδο ψαλίδι μέσα στην περιοχή λίγο αργότερα.

Ο Πλατέλλας μοίραζε ασίστ. Πρώτα στον Μπρέσεβιτς σε υποδειγματική αντεπίθεση, μετά στον Μπαρμπόσα με την απόλυτη εφαρμογή της έννοιας πίεση ψηλά. Η ΑΕΚ δεν άφηνε χώρο στην Επισκοπή. Και όταν κάποια στιγμή άρχισε να βρέχει και οι Κρητικοί πίστεψαν πως θα μπορούσε να τους σώσει η…βροχή, ήρθε ακόμα μια μαγική προσπάθεια από αριστερά και συστημένη σέντρα του Πεταυράκη για τον Μάνταλο και το 4-0. Ηταν ένα ημίχρονο με την ΑΕΚ να έχει 67% κατοχή μπάλας και 12 τελικές προσπάθειες, έναντι μίας της Επισκοπής.

Η ΑΕΚ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Η μία ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη, οι παίκτες του Δέλλα έπαιξαν ποδόσφαιρο πολύ υψηλών απαιτήσεων. Το πέμπτο γκολ δεν άργησε να έρθει και αυτό ήταν προϊόν της εξαιρετικής πίεσης στην άμυνα του αντιπάλου. Αυτή τη φορά ο Μπαρμπόσα έκλεψε τη μπάλα και έστρωσε στον Πλατέλλα, που προσέθεσε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Ο Δέλλας βρήκε την ευκαιρία να κάνει και κάποιες δοκιμές για το μέλλον. Αντικατέστησε τον αρνητικό Ανάκογλου με τον Ζόριτς και χρησιμοποίησε σε ρόλο δεύτερου αμυντικού χαφ τον Μάνταλο, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Φαγιέ για να δείξει τι μπορεί να κάνει στη μεσαία γραμμή. Ο Ζόριτς ήταν εκείνος που δημιούργησε τις συνθήκες για το έκτο γκολ, που ήρθε με κοντινή προβολή του Μπρέσεβιτς. Λίγο μετά ο Κροάτης αποχώρησε από το γήπεδο και έπαιξε σέντερ φορ ο Μάνταλος, που πέτυχε χατ τρικ ευστοχώντας από το πέναλτι σε φάση που κέρδισε ο Ζόριτς.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο (69’ Φαγιέ), Ανάκογλου (62’ Ζόριτς), Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς (78’ Γροντής)

Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης, 4-3-3): Γουναρίδης, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Παπαδήμας (71’ Μανουσάκης), Μποτωνάκης, Δελήμπασης (72’ Πετράκος), Πυθαρούλης, Δουμάνης, Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Ράντοβιτς (79’ Δρακάκης)

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Ρούσσου – Μπεκερτζή είδαν οι Πυθαρούλης (36’), Δουμάνης (90′), Νικόλτσης (90’+)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X