Φινάλε στο πρώτο μεγάλο σεντονάτο ταξίδι (VIDEO)

Φινάλε στο πρώτο μεγάλο σεντονάτο ταξίδι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kostis-κωστηςΣτο σύγχρονο ποδόσφαιρο, το όνειρο για κάθε ομάδα, το σημείο αναφοράς στην πορεία της και η επιθυμία όλων είναι η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που έζησε το όνειρο, με την παρθενική συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την περίοδο 1994-95. Μια μέρα σαν σήμερα του ΄94, στο Αμστερνταμ απέναντι στον Αγιαξ, η Ενωση έκανε φινάλε σε εκείνη τη σπουδαία πορεία και παρά την ήττα με 2-0 είχε κάθε λόγο να είναι περήφανη.

Θέμα πρόκρισης δεν υπήρχε. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς, από τη στιγμή που στον όμιλο της ΑΕΚ συμμετείχε το ζευγάρι του τελικού της διοργάνωσης (Μίλαν και Αγιαξ). Ο τρίτος του ομίλου δεν έπαιρνε τότε εισιτήριο για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ και η ΑΕΚ στράφηκε στις εγχώριες διοργανώσεις, για να προλάβει να σώσει την παρτίδα (είχε χαθεί πολύτιμο έδαφος από τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Στην Ολλανδία η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει από νωρίς με γκολ του Ουλίντα. Η ΑΕΚ πίεσε, ισορρόπησε, αλλά στο φινάλε δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον ίδιο παίκτη. Σε εκείνον τον επίλογο της συμμετοχής της Ενωσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε επιλέξει να αγωνιστούν οι Ατματσίδης, Αγορογιάννης, Καραγιάννης, Μανωλάς, Κασάπης, Βλάχος, Σαραβάκος, Σαβέβσκι, Κοπιτσής (46’ Κούτουλας), Τσιάρτας, Κωστής (67’ Κετσπάγια).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”akoMtybWyz4″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”t693S7H35Y0″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X