«Σκούπισε» και την Ηλιούπολη

«Σκούπισε» και την Ηλιούπολη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-ilioupoliΜία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ μπροστά στον κόσμο της στο κλειστό της Εθνικής οδού, επικρατώντας με 3-0 σετ της Ηλιούπολης. Τα κορίτσια του Μανώλη Ρουμελιώτη πέτυχαν ακόμα μια εντός έδρας νίκη διατηρώντας το αήττητο που έχουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με κορυφαίες τις Λαγουδάκη και Ιβάνοβα η ΑΕΚ πέτυχε την έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών παίρνοντας το «τρίποντο» που τη φέρνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ανησυχία για τη Λαγουδάκη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ και ξέσπασε σε κλάματα.

Το ματς:

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυναμικά στο πρώτο σετ χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης πήρε το προβάδισμα και έφτασε να προηγείται στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 16-6 της Ηλιούπολης. Οι κιτρινόμαυρες, ωστόσο, λίγο έλειψε να οδηγηθούν σε «αυτοκτονία» δεχόμενες σερί εφτά πόντων από την Ηλιούπολη με το σκορ από 21-13 να οδηγείται στο 23-18. Το τάιμ άουτ του Μανώλη Ρουμελιώτη τη δεδομένη στιγμή έδωσε ανάσες στην ΑΕΚ που έφτασε τελικά στη νίκη με 25-21.

Το δεύτερο σετ είχε τη μορφή ντέρμπι, ωστόσο η καθοριστική παρουσία της Ιβάνοβα, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, στο σερβίς  δημιούργησε σημαντικό πρόβλημα στην υποδοχή της Ηλιούπολης και βοήθησε την ΑΕΚ να πάρει το προβάδισμα και τελικά τη νίκη με 25-17. Εξαιρετική σε αυτό το σετ ήταν και η παρουσία της Λαγουδάκη η οποία ήταν πολύ καλή σε υποδοχή και επίθεση και συνέβαλλε σημαντικά στην επικράτηση της Ένωσης.

Επιθετικά η Γιακουμή σε πρώτο χρόνο και σε μπλοκ βοήθησε την ΑΕΚ να ξεμπλοκάρει στο τρίτο σετ, με την Ηλιούπολη να αδυνατεί να ακολουθήσει το ρυθμό των «κιτρινόμαυρων». O τραυματισμός της Λαγουδάκη έφερε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Μανώλη Ρουμελιώτη, o οποίος έβαλε στο παρκέ τις Φακή και Ρίζου, που πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση. Η εξαιρετική σε όλο το παιχνίδι Ιβάνοβα «δυσκόλεψε» σημαντικά το έργο των αντιπάλων και τελικά η Ένωση επικράτησε άνετα στο τρίτο σετ με 25-15.

Τα σετ:25-21, 25-17, 25-15

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X