Να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο θέλει η ΑΕΚ με την Ηλιούπολη (19.30, LIVE enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Μαρκόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley gunaikesΜετά την υπερπροσπάθεια της προηγούμενης εβδομάδας, όπου μέσα σε τρεις ημέρες είχε δύο ταξίδια (Βοσνία και Ρέθυμνο), το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ανάσες και να προετοιμαστεί με σαφώς καλύτερες προϋποθέσεις για το σημερινό ματς απέναντι στην Ηλιούπολη.

Οι “κιτρινόμαυρες” του Μανώλη Ρουμελιώτη αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα, θέλοντας να διατηρήσουν το εντός έδρας αήττητο που έχουν από την αρχή του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι η Ένωση έχει ηττηθεί μόνο από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

Ο Ρουμελιώτης όλη την εβδομάδα προσπάθησε να πείσει τις αθλήτριες του ότι αν δεν παρουσιαστούν σοβαρές θα την πληρώσουν. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα και πριν τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και Πανναξιακό, ο προπονητής θέλει να πάει πανέτοιμη και με ανεβασμένη ψυχολογία. Κάτι που σημαίνει ότι σήμερα τα κουκιά είναι μετρημένα. Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που βγαίνει από τα χείλη των κοριτσιών που αναμένεται να έχουν και την συμπαράσταση του κόσμου που θα γεμιζουν το κλειστό της Εθνικής Οδού.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X