Φορ σε τέσσερις κινήσεις

Βλέπουν την ΑΕΚ και στον…ύπνο τους στον Ολυμπιακό, διαβάστε τι κάνουν για τις μεταγραφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-melissanidis-milovanovic-μπαγεβιτς-μελισσανιδης-μιλοβανοβιτςΟι μέρες περνούν και μολονότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει βιασύνη, είναι εύλογο πως θέλουν να καταλήξουν στις βασικές μεταγραφικές επιλογές του Ιανουαρίου. Όπως έχετε ενημερωθεί αρκετές φορές από το enwsi.gr, στην Ενωση υπάρχει απόφαση για την απόκτηση (τουλάχιστον) σέντερ φορ και αμυντικού μέσου στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο. Και πλέον περνούν σε φάση αποφάσεων. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, στην ΑΕΚ έχουν κατασταλάξει σε τέσσερις επιλογές επιθετικών και θα επιλέξουν αυτή που κρίνεται καλύτερη από κάθε άποψη.

Στους παίκτες που αρέσουν στην ΑΕΚ περιλαμβάνονται ονόματα που έχετε διαβάσει: ο Βραζιλιάνος Αλεξάντρο, ο Σενεγαλέζος Λεγιέ και δύο ακόμα επιλογές που κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό. Παίκτες που έχουν τσεκαριστεί και υπάρχει πεποίθηση πως μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες και αξιόπιστες επιλογές και για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, αμφότεροι είναι μη κοινοτικοί (αν και υπάρχει δυνατότητα απόκτησης διαβατηρίου) και σε συνδυασμό με τις άλλες κινήσεις της ΑΕΚ στις μεταγραφές, χρειάζεται σκέψη.

Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα προσθήκης μόνο ενός μη κοινοτικού παίκτη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, έχοντας στο ρόστερ Ζόριτς και Φαγιέ. Για τον Σενεγαλέζο υπήρξαν κάποιες σκέψεις δανεισμού, αλλά υπάρχει πίστη στο ταλέντο του και θέληση να πάρει ευκαιρίες και να δείξει τι μπορεί να κάνει. Η ελεύθερη θέση είναι μια και στην ΑΕΚ θέλουν να δουν που θα τη διαθέσουν, ώστε οι υπόλοιπες κινήσεις τους να μην έχουν κώλυμα από τη βασική επιλογή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X