Σάκοτα: «Παίκτες-κλειδιά ο Πάσαλιτς και ο Βεζένκοφ»

Το λάθος του Παπαντωνίου και το πατρικό φιλί του Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota koronios basketΈτοιμος για το δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο εμφανίζεται ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ, όπου σχολίασε για το παιχνίδι με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ότι ο Πάσαλιτς και ο Βεζένκοφ είναι παίκτες – κλειδιά για τους γηπεδούχους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκοτα:

Για την σημασία του αγώνα με τον Άρη: «Είναι μία νέα ευκαιρία για μας να δούμε πως λειτουργούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Παίζουμε σε μία καλή και δυνατή έδρα. Είναι ένα δυνατό τεστ για μας για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Ο Άρης έχει μερικά ταλέντα, όπως είναι ο Βεζένκοφ, ο οποίος έχει όλα τα φόντα να γίνει μεγάλος παίκτης. Στον αγώνα του Κυπέλλου ο Βεζένκοφ έκανε μεγάλη ζημιά. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε. Ο Άρης έχει πολλούς καλούς παίκτες. Θεωρώ ότι ο Πάσαλιτς και ο Βεζένκοφ είναι οι παίκτες-«κλειδιά» αυτής της ομάδας».

Για τα δυνατά του σημεία του Άρη: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Άρη, από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα μέχρι και τώρα. Ο Άρης είναι μία ομάδα με Ιστορία. Όλες οι ομάδες περνούν δυσκολίες και ο Άρης δεν αποτελεί την εξαίρεση. Κάνει όμως την προσπάθειά του για να είναι σε υψηλό επίπεδο».

Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ: «Είναι σημαντικό πώς θα αντιδράσουμε μέσα στο γήπεδο σε κάποια πράγματα που ετοιμάζουμε και πώς θα λειτουργήσει η ομάδα σε μία πολύ δύσκολη έδρα η οποία φέρνει πίεση και ενέργεια στους παίκτες του Άρη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X