Ελγκέτα: «Πέρασαν τέσσερις μήνες και άκουγα μόνο αύριο και αύριο»

ΦΩΤΟ από το Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley andres elgetaΟ Χόρχε Ελγκέτα βρέθηκε στο πλάι των παικτών της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ και μίλησε και αυτός στη συνέντευξη τύπου. Ο πρώην (πλέον) προπονητής της Ένωσης τόνισε ότι πρώτη φορά στην καριέρα του συνάντησε τέτοια κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

Αναλυτικά:

«Είναι η τελευταία μου μέρα ως προπονητής της ΑΕΚ. Την Τρίτη θα μου κάνουν τα εισιτήρια για να φύγω μαζί με τον Μάουρο Μαρτζιότι. Δεν είναι μόνο τα χρήματα το πρόβλημα. Πάνω απ’όλα είμαστε άνθρωποι. Ξέρω τα πάντα για την ΑΕΚ, είναι μεγάλη ομάδα και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο αλλά είμαστε μόνοι μας εδώ και τέσσερις μήνες. Ακούω μόνο αύριο και αύριο και πέρασαν τέσσερις μήνες. Μετά από 25 χρόνια στον χώρο, πρώτη φορά ζω τέτοια κατάσταση. Δεν τα έχουμε δει πουθενά αυτά τα πράγματα. Σε μία ομάδα υπάρχει ο προπονητής, οι παίχτες και η διοίκηση.

Δεν μπορώ να πηγαίνω πόρτα πόρτα και να βρίσκω λεφτά. Δεν είναι δικιά μου δουλειά και λυπάμαι πάρα πολύ γιατί άλλα περίμενα και άλλα έγιναν. Δεν μπορώ να προχωρήσω άλλο, έχω μεγάλη ιστορία στον χώρο και δεν μπορώ να χάσω όλα αυτά που δούλεψα. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X