Ο Βόσπορος έφτασε μέχρι την Αχαΐα

Ο Βόσπορος έφτασε μέχρι την Αχαΐα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vosporos-βοσποροςΜια νέα «κιτρινόμαυρη» προσπάθεια ξεκίνησε στην Αχαΐα, από φίλους της ΑΕΚ που ίδρυσαν σύνδεσμο φίλων της ομάδας με την επωνυμία «Βόσπορος». Μία αξιέπαινη προσπάθεια, που ήδη έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση, όπως φάνηκε και από την πρόσφατη παρουσία της Ενωσης στην Πάτρα. Ο «Βόσπορος» ανακοίνωσε την ίδρυση του, στέλνοντας μήνυμα σε όλους τους Ενωσίτες της περιοχής και όχι μόνο. «Αδέρφια Ενωσίτες σας χαιρετίζουμε από την Κιτρινόμαυρη Πάτρα. Είμαστε μια παρέα ρομαντικών που μεγαλώσαμε σε χρόνια «πέτρινα» για την ομάδα μας. Σφυρηλατήθηκε μέσα από δυσκολίες, λύπες και χαρές και τώρα που ο ορίζοντας γίνεται πιο διαυγής από ποτέ και το έδαφος πιο γόνιμο για μπόλιασμα αγνών προσπαθειών, αποφασίσαμε να δώσουμε «ταυτότητα» στο όραμά μας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση του Σ.Φ. ΑΕΚ ΑΧΑΪΑΣ “ΒΟCΠΟΡΟC”.

Δώσαμε στο σύνδεσμό μας ένα όνομα ιδεολογικό, «στάμπα» των ιστορικών καταβολών της ομάδας μας που διαβρέχει τα πιστεύω και τα ιδανικά μας! Η Αχαΐα είναι γνωστή για το έντονο κιτρινόμαυρο στοιχείο της. Έχει φροντίσει άλλωστε γι’ αυτό το ιστορικό club της Original που βρίσκεται στην περιοχή και κρατά την σημαία ψηλά τα τελευταία 28 χρόνια. Έρχονται μεγάλες μέρες για την ομάδα μας. Με οδηγό τον υπέροχο κόσμο μας που πάντα είναι στο πλευρό της ομάδας μας και μπροστάρη τον Τίγρη, είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε. Ενωμένοι όλοι μια γροθιά είμαστε ο χειρότερος εφιάλτης τους.

Σ.Φ. ΑΕΚ ΑΧΑΪΑΣ “ΒΟCΠΟΡΟC

 Η ψυχή μου “ΒΟCΠΟΡΟC”, Η καρδιά μου ΑΕΚ

 Υ.Γ. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα φιλαράκια μας στους ΣΦ Ηρακλείου, ΣΦ Κατερίνης, ΣΦ Λήμνου, ΣΦ Νάξου, ΣΦ Λαμίας καθώς και σε όλα τα club της ΑΕΚ σε όλη την Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X