Αγωνία και για Ανάκογλου, "λειψανδρία" στην επίθεση ενόψει Επισκοπής

Ανάκογλου στο enwsi.gr : «Όποιος δεν ήξερε, πήρε ένα μάθημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ANAKOGLOYΤο παιχνίδι με την Επισκοπή πλησιάζει και ο Τραϊανός Δέλλας έχει αρκετά προβλήματα αναφορικά με την συγκρότηση της ενδεκάδας. Ο Αλεσάντρε Ντακόλ εκτός με θλάση, ο Χρήστος Αραβίδης χθες εγκατέλειψε την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, ενώ και ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω προβλήματος στον προσαγωγό.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Δέλλας έχει… ανοιχτά ζητήματα για την ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι στην επίθεση μιας και ο Αραβίδης έχει πρόβλημα και με την ταυτόχρονη απουσία του Ντακόλ υπάρχει πρόβλημα στην θέση του σέντερ φορ. Ο Μπρέσεβιτς δεδομένα δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο σε φουλ ρυθμούς, καθώς δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του και δεν… πατάει απολύτως καλά στα πόδια του. Μόνο κάποιο καλό χρονικό διάστημα μπορεί να προσφέρει ο Κροάτης.

Έτσι, ο Δέλλας πρέπει να δει τα πλάνα του για την επίθεση αναμένοντας τον Αραβίδη, αλλά και τον Ανάκογλου για τις θέσεις των χαφ. Και αν για τον άξονα υπάρχουν παίκτες (Ρόβας, Ζόριτς, Φαγιέ, Γεωργέας), για την θέση του φουνταριστού δεν υπάρχουν. Έτσι, θα πρέπει ο Δέλλας να βρει άλλη λύση (με Ντούνη φορ ή αλλαγή θέσης σε Πλατέλλα), αν τελικά δεν επιλέξει να ξεκινήσει τον Μπρέσεβιτς.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X