Τεσσάρα μέσα στο Καραϊσκάκη και φουλ για κούπα (VIDEO)

Τεσσάρα μέσα στο Καραϊσκάκη και φουλ για κούπα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορικά, ο Ολυμπιακός δεν ήταν ποτέ μία ομάδα που προκαλούσε τρόμο στην ΑΕΚ. Ακόμα και στην έδρα του, η Ενωση έχει να επιδείξει πολλές νίκες. Αλλοτε μπορεί να σήμαιναν πολλά μόνο για το γόητρο, αλλά άλλοτε – όπως αυτή που επιτεύχθηκε μία μέρα σαν σήμερα του 1968 – σηματοδοτούσαν πολλά περισσότερα. Κατά πολλούς, το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν που τελικά κατέκτησε η ΑΕΚ, βάφτηκε «κιτρινόμαυρο» μετά την τεσσάρα επί της ομάδας του Πειραιά.

Η ΑΕΚ του Τσάκναντι ήταν καταφανώς ανώτερη του Ολυμπιακού. Οι Ενωσίτες είχαν στήσει μοναδικό πάρτι γεμίζοντας κάθε γωνιά του Καραϊσκάκη και δεν σταματούσαν να πανηγυρίζουν για τη μεγάλη νίκη. Ο Καραφέσκος άνοιξε το σκορ από νωρίς και παρά την ισοφάριση του Γιούτσου, στο δεύτερο μέρος ήρθε…τσουνάμι. Δυο γκολ από τον Παπαϊωάννου και ένα στο φινάλε από τον Πομώνη, υπέγραψαν τον «κιτρινόμαυρο» θρίαμβο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X