"Το ποτήρι ξεχείλισε"

«Σεμινάριο... μικροχειρουργικής»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kallitheaΑνακοίνωσε με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε η Καλλιθέα, αντίπαλος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία. Αναλυτικά στην ανακοίνωση σημειώνεται:

“Όσοι βρέθηκαν προχθές στο Δημοτικό Στάδιο Ταύρου έγιναν μάρτυρες μιας χείριστης διαιτησίας, η οποία τελικά έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής ήταν -κατ’ επιεική χαρακτηρισμό- ανεπαρκής και οι αποφάσεις του ήταν σε μεγάλο ποσοστό λανθασμένες.

Η λεπτομερειακή παράθεση των διαιτητικών σφαλμάτων είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Η Καλλιθέα, δυστυχώς, για μία ακόμη φορά εφέτος «πληρώνει» την ανεξαρτησία της και τα σε βάρος της διαιτητικά σφάλματα έχουν γίνει πλέον καθεστώς αφού είναι πλέον σε όλους γνωστό πως ούτε με τους «μεγάλους» συνδιαλέγεται, ούτε σε παρατάξεις έχει ενταχθεί, ούτε προστασίας απολαμβάνει.

Το ποτήρι όμως ξεχείλισε.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να «παίζει» με το μέλλον και την ιστορία της ομάδας μας.

κ. Ανδριανέ Υφυπουργέ Αθλητισμού,

κ. Σαρρή Πρόεδρε της Ε.Π.Ο.,

κ. Καλογιάννη Πρόεδρε της Football League,

κ. Γκιρτζίκη Πρόεδρε της Κ.Ε.Δ.,

Σας καλούμε να λάβετε άμεσα μέτρα και να προχωρήσετε στις αναγκαίες ενέργειες ώστε να παύσουν επιτέλους όλα αυτά τα θλιβερά φαινόμενα που ακυρώνουν τις έντιμες προσπάθειες και καταβαραθρώνουν το ήδη απαξιωμένο επαγγελματικό ποδόσφαιρο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X